FaceUP Logo

Makrel er godt

Udgivet 25/07 - 2009Opdateret 27/11 - 20102009-07-25

Vi skal spise mere fisk, siger man, og gerne fed fisk. Så er det jo godt vi har Makrel i Tomat!
I denne lille blog, vil du lære om faldgrupper inden for Makrel i Tomat junglen, så du kan få den ultimative Makrel i Tomat-oplevelse!

For det første så skal du holde dig væk fra bøtterne med mayo på toppen. Disse bliver hurtigt kedelige i forhold til den ultimative Makrel i Tomat-oplevelse, beskrevet senere.

Alternativet hedder Makrel på DÅSE. Og her er der flere varianter og producenter afhængigt af hvor du handler. Jeg anbefaler at du holder dig til de aflange dåser, indpakket i rød plast, frem for de runde, som er mere snaskede og ulækre!

Den ultimative Makrel i Tomat oplevelse med et twist kommer derfor her:
8 paks løsningen fra Føtex er den ultimative oplevelse! Her får du altså 8 dåser af den aflange type for ca. en flad 50er. Da der er cirka 3 halve i en dåse, giver det 24 makrelmadder. Altså kun ca. 2 kroner for denne ultimative Makrel i Tomat-oplevelse!

Din favorit mayo kan tilføjes på toppen af din mad efter, at makrellen er vendt lidt rundt i dåsen og påført rugbrødsmaden. Til variation af Føtex løsningen kan 3 paks dimsen fra Kvickly fint anvendes.

Husk Makrel i Tomat ikke kan anbefales på madpakken. Den er bedst frisk fra dåsen, der ligger klar på køl.

God fornøjelse med Makrel i Tomat :)

Læst 63 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Nam nam
19/08-09
Omg, dette er en syg men genial blog xD
01/02-11

Blogger

Cajoy:
Verden er en underlig fisk

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note