FaceUP Logo

Mig der ytre mig - take it or leave it. Her vil du finde kunne læse mine holdninger til diverse emner. vil rigtig gerne debattere med jeg, men hold en ordenlig tone venner.

Udgivet 07/10 - 2013

HUNDELOVEN :

07-01-2013

Jeg ikke begribe at folk, på trods af loven, fortsat anskaffer sig disse ulovlige racer. Det piner mit lille hjerte at se så mange sunde hunde blive aflivet. Jeg ved ikke meget om hunde, men antager at loven er lavet af en grund. Og jeg antager at det er fordi nogle misbruger disse hundes egenskaber til noget negativt. Det er synd at det skal gå ud over de reelle hundeejere, men loven er vel lavet for at beskytte vores børn, med flere. Hvorfor ikke anskaffe sig en lovlig race ? forstå mig ret, fordelene ved disse hunde kan umuligt være så store, så de udligner, når man har risikoen for aflivning i mente. Vil vove at påstå at men kan kan blive lige så glad for en lovlig race. Hvis jeg skulle lave en ændring i hundeloven skulle det være at man ikke måtte anskaffe sig de ulovlige racer - men at dem der allerede er skulle dø naturligt af alderdom. evt. man skulle give ejeren valget mellem kastrering/sterilisering, frem for aflivning? Altså for at undgå avl. Der er sikkert flere "huller" i loven, så godt har jeg ikke sat mig ind i den. Vil godt lige for god ordens skyld sige at overståensene kun gælder så frem der er en reel fare ved nogle hunde - jeg er ikke ekspert, der vil jeg ikke vurdere. Jeg elsker hunde, alle hunde.

¨

 

Ris, ros og/eller din mening modtages med kyshånd.

Læst 28 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Jeg er 100% enig. Det virker dumt, at hunde bliver aflivet, når de blev anskaffet før loven.
Det virker også ligeså dumt, at folk fortsat anskaffer sig de racer, når de ved, at der er en chance for, at politiet kommer og afliver dem.
Jeg kan forstå hundeloven, min mor er engang blevet angrebet af en kamphund, men jeg kan ikke forstå idéen i, at hvis politiet har mistanke til, at der er en DEL kamphund i en hund, så kan de aflive den, uden der overhovedet skal en form for dommer på.
Dét virker sygt og forkert, og får mig til at føle, at vi begynder at være en slags korrupt land.
08/10-13
Mener bestemt at hver enkelt hun bliver individuelt vuderet af en hunde adfærdsekspert.
08/10-13
fuck hundeloven !!!!!!!!!
det  er&nb-
sp; ikke &-
nbsp;hunden den  er&nb-
sp; galt &-
nbsp;med , men person som går  i&nbs-
p; den anden ende af snoren
15/03-16

Blogger

Funktioner

Del artiklen:


Opret note