FaceUP Logo

mig og min skole gang skriver kun om gode og dårlige stunner for at vise jer at selvom man har et dårligt liv kan alt ændre sig meget hurtigt

Udgivet 23/10 - 2015
Min første kan jeg ikke huske mere hvad hedder, men kan sige at i dag hedder skolen noget andet. jeg var et af de børn som kendte og var venner med alle de store, der ik så meget at sige om der udover der hvor jeg boede, begyndte det at brænde endag og min papfar og mig gik ud i opgangen og kiggede ned på røgen og så gik vi ind igen for vi viste at vis det var ild der var der nede ville vi alligevel ikke kunne komme ud.

Så startede jeg på en skole som hedder bakkegårdskolen og det kan jeg sige det var den væreste skole der findes, 1. klasse var find nok alle tog godt imod mig, blev hurtigt venner med alle i klassen. Men i anden klasse begynde folk at ændre sig flere og flere gik imod mig og begyndte at mob mig med at jeg ikke var særlig god til de forskællige fag og kunne li IT bedre end sport.
Så i 3. klasse skete der ikke så meget, men i 4. klasse fik jeg min første bedste ven og ska lige siges idag har jeg 3 bedste venner, han hed nikolaj og var ny i klassen. fordi jeg ikke havde nogle venner satte læren ham over ved mit bord og vi blev hurtigt bedste venner.
Så kommer vi til mit sidste år på den skole 5. klasse som faktisk var min bedste år på den skole jeg blev gode venner med klassen mest populær pige, det blev jeg nemlig i den anden sidste uge før sommer ferien min anden sidste uge på skolen der var vi nemlig på samsø, jeg glemmer aldrig den tur.


nu er vi kommet til min 3. skole, risskov skole. Der skete ikke så meget de første par år ud over en tur til et sted jeg ikke kan huske hvor ligger eller hvad det hedder, men det var fedt der selvom mit værelse sov da der var natteløb fordi de ikke kunne vække os, vi fik også lov til at skyde med en pistol, det var første gang jeg skød med sådan en.
så i 7. klasse laver de klasser jeg går i et musik hold og det ska lige siges at de klasser jeg gik i var for dem der har ADHD og sådan noget, for de ordblinde, og ja jeg var en af dem der havde ADHD.
Tilbage til det musik hold, da vi lavede det hold blev vi delt til 2 musik hold et fra sommer til jul og et fra jul til sommer, jeg var på det fra jul til sommer. Nåår ja glemte at sige at alle de andre klasser mobbede os. men efter det år vi spillede musik begynde de at give os lidt respekt, ikke særlig meget, men lidt, det var da en god start.
så opper vi til 9. klasse som var en fantastisk år. turen til Kbh, hvor vi boede på et vrendrehjem i Ishøj. fik nogle gode tyske venner der som også var der savner dem stadig har nemlig ikke kontakt med dem mere. En uge efter var jeg nemlig også til min første metallica koncert.
10. klasse meget roligt år ud over at skolen gav os lov til at lave graffiti på skollen i kan gå ind på google og søge eftet tv2 risskov skole graffiti 2012 så kommer der en video med det.
Og så kommer det min 11. år, men ikke på risskov skole, men på dybøl efterskole. Det fedeste år vi var på stafæt for livet som er et 24 timers løb, vi var i østig selv om luftalamen startede imens vi var der.
vi havde en teater uge hvor jeg var på et musik hold, hvor vi faktisk endte med at spille hård rock det var mega fedt og så til sidst på året gallet, hvor musik holdet skulle spille.

nu har det været sommer ferie og jeg har ventet i 3-4 måneder med at statede et nyt sted og idag har vi den 23/10 og jeg starter på mandag. i kan se den første skole blev jeg ikke mobbet på den anden skole gjorder jeg, på den 3. gjorder jeg men endte med at få respekt og på den 4 blev jeg ikke. nåår ja sagde jeg havde fået 3 bedste venner en fra bakkegårdskolen så fik jeg en fra risskov skole og de 2 er begge gamer og så den bedste af alle de 3 en som hedder mike som jeg fik på efterskolen han er ikke en stor gamer, men mødte ham i starten af året hvor vi skulle ind i spise salen og spille var ham og mig sad og spillede starwars.
husk en ting lige meget hvor hårdet livet bliver er der altid en der er der for jer i ska bare husk at vise at der er noget galt
Læst 14 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Ved ikke hvorfor, men kan faktisk godt lide historien :)
25/10-15
tak

25/10-15

Blogger

Funktioner

Del artiklen:


Opret note