FaceUP Logo

Mig og mine tanker <<3 Heej mennesker ;) ehm jeg tænkte på om der var nogle af jeg der ville læse nogle tanker jeg går med :P

Udgivet 16/06 - 2012Opdateret 16/06 - 20122012-06-16

Well egentligt tænker jeg en del på om jeg er syg  :s .. jeg føler mig ikke særlig drenget og jeg har aldrig rigtig leget med de andre drenge rundt om kring .. plus jeg kan godt lide at ligge make up på mig selv. plus her den anden dag fik jeg af vide a en jeg har kendt længe at han egentligt så mig mest som en pige og at jeg sikkert ville se sød ud med kjole på ... ved ikke heelt hvad jeg skal tænke om det og sådan :S ...

Læst 18 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Nice? what :S ..
mmh men nej du har nok ret :S .. det bare da jeg snakkede med min far om det sagde han jeg måtte være syg :S
respekt for hvad
16/06-12

Blogger

Tihi10:
oojiaah ;D

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note