FaceUP Logo

min bedsteveninde igennem alt

Udgivet 16/06 - 2013

Jeg elsker virkelig også dig skatter. du er den bedsteveninde Stine man kunne drømme om. du er bedre end alle andre piger. du er noget specielt noget helt unikt. skat jeg ved ikke hvad jeg skulle uden dig. den 2 juni kl.19:39 blev vi bedsteveninder det er noget af det aller bedste i mit liv!

Læst 31 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Årewh! Skat dog:’)❤-
.. Du det bedste der er sket for mig skatter...<3 Vi har vores op og ned ture men uden dem ville vi ikke kunne holde sammen..<3... Tro mig du er noget helt unikt..Elsker dig virkelig meget du den bedste bedsteveninde jeg kunne ønske mig!❤ Ja tiden flyver med dig minpige jeg vil altid stå ved din side..<3.. Har folk problemer med dig kan de bare fuck’e lang væk du minprinsesse gennem alt!❤❤-
❤❤
17/06-13

Blogger

TissmyrenTulle:
im a zombie, i eat you...<3

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note