FaceUP Logo

Min beslutning som biseksuel Min tid om overgang fra hetero til biseksuel

Udgivet 06/04 - 2015
Det startede ca 4-5 måneder siden, jeg fik følelser for en dreng. Jeg tvivlede på hvad jeg skulle gøre ved det. Maja (en god veninde) opbakkede mig og snakkede med mig. Efter snakket havde jeg besluttet mig at blive en biseksuel dreng. Det gik lidt tid før jeg sagde til min mor. Min venner sagde at jeg skulle gøre det. Jeg tænkte på hvad det kunne skete for mig når jeg sagde til min mor. Men så tog jeg mig sammen og sagde til mor at jeg er biseksuel. Hun blev glad for jeg indrømmede mig til hende, hun støtter mig indtil nu. Jeg er virkelig glad for at kunne sige at jeg er stolt for at være bisekusel :D
Læst 29 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Funktioner

Del artiklen:


Opret note