FaceUP Logo

Min drøm Hvad er min drøm?

Udgivet 04/04 - 2015Opdateret 04/04 - 20152015-04-04
Jeg står i sidelinje af en fodboldbane og giver ordrer til fodboldspillere... Det er min drøm at være en fodboldtræner. Jeg elsker de unge spillere med lovende fremtid i fodbold og kunne lave en stor ændring på fremtidens fodbold... Jeg er en træner som lytter til spillernes ønsker og prøver at hjælpe dem med deres mål. Jeg kan også lide at spillere- og direktørs morale er høje ved gode måde. Jeg kan ikke vente til at tage en trænerlicense kursus! Jeg håber at der er en klub som vil ha mig som en træner selvom jeg er døv. Jeg kan ikke vente at træne de andre unge spillere! Jeg vil at forandre fodbold verden ved at lave en underdog hold og vinde over de bedst hold. Jeg vil at tage en spot som træner i udlandet selvom det er svært! Jeg skal holde i min drøm og tage spotten! :D
Læst 20 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Funktioner

Del artiklen:


Opret note