FaceUP Logo

Min følelse Hvad føler jeg at bo i Gersagerparken

Udgivet 07/04 - 2015
Når jeg går til hjem fra Hundige Station, kan jeg mærke at jeg er stolt for at jeg bor i Gersagerparken i 15 år nu. Jeg har kæmpet og lært hørende verden at kende så jeg kender lidt hørende verden. Andre flytter eller flygter fra Gersagerparken men ikke mig! Jeg er altid en beboer i Gersagerparken og er stolt at være bo i Gersagerparken! Ingen kan tage mit hjerte fra Gersagerparken! Det må være mange udlændinger som bor her men jeg respekter dem fordi de lever på samme måde som mig. Vi som bor i Gersagerparken kæmper for os selv og hjælper andre i andre kvarter. Alle som bor i Gersagerparken kender mig og respekterer mig fordi jeg er døv, når jeg har problemer så hjælper de mig. Jeg er mest tryg i Gersagerparken end nogen sted. 

FORZA GERSAGERPARKEN!!!!
Læst 26 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Nej.
08/04-15
Fedt at du elsker stedet hvor du bor!
08/04-15

Funktioner

Del artiklen:


Opret note