FaceUP Logo

Min første blog tilstandsrapport ^^

Udgivet 01/11 - 2016Opdateret 01/11 - 20162016-11-01
Er tidligt oppe idag da jeg gik tidligt kold. Har et vigtigt møde da jeg har misset to møder før dette av. Nå men så bagefter skal jeg til et andet møde ang. Noget rygestop vejledning. Så til sidst skal lige fix en mail sammen. (når måske først mailen når jeg kommer hjem). Nå men dagen er slet ikke slut i nu :s så der lige 900gram krabbekød der skal hentes hos en ven og transporters til nabo byen hvor jeg bor (: Derefter skal mig og en anden ven tilberede dette fest måltid. Så der ikke flere planlagte ting denne dag. bum bum god dag til dig der læser dette (:

DG
tir 011116

Læst 14 gange

Kommentering

Kommentering er slået fra for denne artikel.

Blogger

Funktioner

Del artiklen:


Opret note