FaceUP Logo

Min forklaring på hvorfor Hitler var O.k Hitler, Adolf

Udgivet 18/04 - 2016
Hej alle sammen. 

Jeg har ikke været på Face-up i rigtig lang tid men nu er jeg tilbage med en ny blog.

Nu læser i nok i titlen. (hey Hitler var et monster, blah blah blah)

men nu skal i høre. 
hitler var en stor mand. 
man rørte mig steder kun min mor og far havde rørt mig. 
Det hele startede da jeg var 6 år gammel. Jeg sad og læste på reddit /r/Hitlerisgod da det slog mig. Jeg ofrede min lillesøster til Hitler. Det var der. Det var der jeg så ham. Hitler viste sig foran mig. Han rørte mig forsigtigt. Han spurgte: Bist du mein Freund bereit. jeg svarede JAHR!!! han penetrerede mig så dejligt. Hele natten. Man kan vidst roligt sige at jeg heilede ham hele natten. 
Læst 23 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Blogger

Andy-drengen:
Elsker The Horde. kekekek Foe real doe. FOE THE HORDE

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note