FaceUP Logo

min kæreste igennem alt<3

Udgivet 16/06 - 2013

-Mark minelskede den her er til dig

Mark og tulle til dagens ende.

Skatter. jeg elsker dig virkelig ubeskriveligt højt, min eneste ene. Du er en af de få mennesker der betyder aller mest her hos lille mig. Du er så fantastisk. Jeg har det virkeligt så dejligt når vi to er sammen. Jeg føler virkelig at du kigger igennem facaden på mig, også kan du holde af den som jeg virkelig er. Det er der ikke mange der kan det. Jeg er så glad for at jeg har fundet dig. For jeg vil fanme føde dine børn. Jeg vil gøre alt for at det altid skal være dig og mig skat. Jeg vil dele grav med dig lige meget om jeg ikke er død jeg skal bare være sammen med dig. du kom ind i mit liv, og ændrede fuldstændig på alt. Du forandrede min hverdag!♥ til det der kun er bedre!♥ det er bare helt perfekt sammen med dig, og jeg ved at det bare skal være dig og mig for altid 4 ubeskrivelige måneder med dig idag det er fucking dejlig skat♥ siden den 22/2 KL 12:03 har vi været samme. Skat det er bare set bedste jeg ved!♥ må den her pige som skriver den her besked være din forevigt for det vil hun rigtig gerne:* 

Jeg er din og kun din!♥

Skat du er verdens bedste kæreste. Du er den dejligste dreng i universet. 

Du betyder alverdens meget for mig<3det jeg føler for dig er virkelig giga stort. Os to foraltid♥

Din pige foraltid♥♥♥♥♥♥

Læst 47 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Blogger

TissmyrenTulle:
im a zombie, i eat you...<3

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note