FaceUP Logo

Min mening. i; what the fuck girls?. o;

Udgivet 30/01 - 2011

jeg synes det er mærkeligt at de fleste der mobber buttede piger, er dem der ingen bryster og mave har.. misundelse er en grim ting tøser.. se dog og få noget på kroppen i stedet for at bruge syge pushups, jeres fyre må virkelig blive skuffede når de ser jeres bryster er væk når bhén ryger af.. thats sad...

husk nu at man ikk skal kaste med sten når man selv bord i glashus. d;

Læst 49 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

i ved hvad jeg mener. (-;’
31/01-11
p-piller tager man på af..
31/01-11
Enig! Bryder mig ikke om dem der er helt vildt tynde så  man kan se knoglerne og så at de siger "Jeg er tyk", det er så synd for dem der måske er mer overvægtig en personen og så for det dårligt med sig selv. De putter masser af pushop i deres Bh. Det er oss træls for dem som er sent i puberteten(Som mig) blir drillet fordi man ikk har bryster endnu. :/
14/02-11

Blogger

vDullehi;:
kommenter mine billeder og lig en besked (-;’

Funktioner

Del artiklen:


Opret note