FaceUP Logo

Min tanke om racisme Min følelse om racisme

Udgivet 17/04 - 2015
Jeg har tænkt og indse at mange håner og driller andre i brug af racisme. Jeg vil bare sige at alle er lige samme typer menneske. Alle er mennesker. Kan ingen indse at de har lavet stor mentalt skade hos dem som de har hånet og drillet. Jeg støtter dem som blev hånet og drillet. Jeg kender nogen som har været udsat for racisme. Jeg synes ikke at det er sjov selvom nogen synes at det er sjov. MEN DET ER FANDME IKKE SJOV!! Prøv at tænk på de skader som de har lavet! Jeg håber at alle kan være lige uanset hvad! Det er ikke sjov at være ulige i samfundet i verden! Jeg respekterer alle som blev udsat for racisme og ville hjælpe dem!
Jeg håber virkelig at I synes det samme!
Læst 41 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Negativ opmærksomhed, er bedre end ingen...
Det tænker jeg altid, når folk snakker om racisme. Lad nu være med at fokusere på det, og lad det dø hen, som det burde.
18/04-15
Virkelig tak! Men så er I mennesker som kritisk mig folk som kan ikke tåle mine blogs!
19/04-15
Nu kommentere jeg også her, da du har valgt at slå det fra på dit kritik-opslag.
Held ærligt, opret for Guds skyld en bloggersdelight eller sådan noget shit. Det er helt i orden at du vil skrive blogs, slå dig løs, men du fylder ENORMT meget herinde. Opretter du din egen blog, så kan dem der vil følge dig, følge dig, og så kan dem der ikke gider at læse den, undvære.
20/04-15

Funktioner

Del artiklen:


Opret note