FaceUP Logo

Mindet Om Smerten

Udgivet 15/10 - 2009Opdateret 15/10 - 20092009-10-15

Mine følelser løber om kap med min tabte kærlighed I håb for at finde det sted jeg høre til.. Det sted hvor jeg kan finde fred.. Det sted hvor jeg ikke længere behøves at frygte livet..
 Jeg høre hvordan min sjæl langsomt bliver trukket ned I helvede, ned I det helvede som gemmer sig under byens store paton vægge, der hvor afbrændte junkier og hjemløse skraldemænd ender, den lukrative rendesten, der hvor en hver mands håb ender, der hvor lyset I øjnene forsvinder, der hvor vi alle ender… langsomt bliver jeg trukket fra hinanden..  Et stykke af gangen.. Jeg føler hvordan min personlighed deler sig I to.. Jeg høre hvordan min sidste knist af livslyst skriger dens lydløse smerte skrig, imens den bliver voldtaget og misbrugt af folks snersynede meninger… lyset blinder mig, jeg kan ikke længere se smerten I folks øjne, ikke længere se lysten til bare at forsvinde og glide hen imens resten af verden falder ned om ørene på dem.. men jeg kan høre at den stadig er der, jeg kan høre folks fortvivlede smerte skrig i natten, som ulvens hyl spreder det sig som en steppebrand, der blander sig med lugten af de halvrådnes døde personlighed der aldrig ænders og aldrig lægges mærke til, de går i blandt os og græde deres lydløse gråd, vi lever alle vores eget liv i vores egen lille stressede verden, så stresset at vi ikke lægger mærke til at vi går i blod til knæene.. Samvittigheds blod fra de tusinde grædende faldene dødsengle, som regner ned over vores personlighed og forpester vores beskidte tankegang med de rationelles gruppe voldtægt af livet og ydringsfirheden..
Der er en forelskelse i gang…

Læst 51 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Wauw, virkelig godt skrevet! i:
20/06-10
Nice! virkelig godt skrevet!! :D
29/09-10

Funktioner

Del artiklen:


Opret note