FaceUP Logo

Mine stærke/svage sider i fodbold Hvad er min svagest og stærkest side i fodbold

Udgivet 14/04 - 2015
Min stærkest side i fodbold er styrke og at nå bolde før de kommer over stregen. Også nå at tage bolde når de spiller bold til anden holdkammerat. Jeg giver altid 110% i hver kamp, uanset skade. Jeg elsker at hjælpe andre og vinde. Jeg kan spille på fair play. Jeg er smule lidt god til at forstå teorisk og systematisk spil. 

Min svagest side er jeg får ofte gule og røde kort pga jeg bruger for meget fysisk tackling mod andre. Jeg kan nemt blive sur og rasende når jeg taber, mister bold, misser mål, dommer giver mig kort eller advarer mig. Jeg har lidt tampererant. 
Læst 27 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Det er fint, at du er glad for at blogge, men så lav en bloggerdelight eller noget. Dette er ikke din dagbog.
15/04-15
Jeg har lært min fejl, og det ændrer jeg på.

16/04-15

Funktioner

Del artiklen:


Opret note