FaceUP Logo

Mistede venner savnes mest Andsers

Udgivet 18/11 - 2010

 

 

 

 

 

Anders, har jeg kendt siden jeg var 4 år. han var 4 år ældre end mig. 
da jeg blev 10, fik vi et \"forhold\", folk forstod os ikke. men det er slet ikke så svært. 
vi var sammen, dag og nat, han holdte mig igang, holdte mig levende. 
da jeg var 10, tog jeg stoffer, da jeg var 10, havde jeg selvmordstanker, da jeg var 10, var jeg med i slåskampe..

det er de færreste der tror mig. men må i om, jeg siger sandheden. men altså, mit liv var ødelagt. han fik mig dog rettet op, fik mig til at se en lille smule lyst på tingene. dog ikke meget, da han selv var ligeså langt ude som mig.. 
hver dag, tilbragte jeg med ham, hver dag, sad vi på hans seng, i hans værelse, i hans hus, på hans gade. nej, det var jo ikke hans, men vi følte det sådan, for der var næsten ingen mennesker..
han sad på den roligste måde, og skrev digte, de sødeste digte, tegnede de flotteste tegninger, og spillede guitar med sit smukke brune hår. sine isblå øjn.. en mærkelig blanding når man tænker over det, men var han også selv.
jeg savner ham, jeg savner at sidde bag ved ham og læne mit hovede på han skulder, imens han tegnede. jeg kunne sidde ligeså stille som ham, bare sidde bag ved ham, sidde og se hans fingre arbejde. sidde og nyde duften fra hans hår. mærke hvordan stilheden greb ham, og hvordan han isolerede sig fuldstændigt. 
jeg savner den stilhed. 
når vi ikke sad på hans seng. var vi ude og slås. 
store kampe.. 10-15 mennesker på hvert hold. og vel omkring 10 hold.. dog kun 2 hold af gangen. mange gange gik det galt, mange blev såret, mange så hårdt såret at det førte døden med sig.. 
men, da anders var blevet 18, og jeg selv 14, mistede jeg ham..
det var min skyld, og nej, bebrejder ikke bare mig selv pga sorg. det var min skyld, jeg var uopmærksom, jeg var væk. jeg var så snotdum at jeg lod ham gå. 
det var min skyld.. 
jeg husker tydeligt råbet, mellem alle de andre råb, var hans tydeligst.. jeg løb, glemte alt om mig. hev min jakke af og lagde den under hans hovede, jeg husker hvordan jeg rev min trøje i stykker og pressede den ned i sårene, hvordan farven i hans øjn forsvandt,  hvordan alt og alle omkring os forsvandt. der var kun mig og ham, og snart kun mig.. jeg havde øjenkontakt med ham i 10 sekunder, 10 sølle sekunder inden han tilsidst døde.. jeg lagde mit hovede på hans bryst, var ligeglad med blodet. ville bare tæt på ham, høre hans hjerte. men kunne jeg ikke. alt var væk, alt var tomt.. jeg græd, jeg græd som jeg aldrig har gjort før.. og aldrig nogensinde har gjort efter.. jeg lå sådan, med mit hovede på hans bryst, min ene hånd i hans og min anden hånd i hans hår, indtil politiet og ambulancen kom, de hev mig væk, sagde de skulle have ham med. jeg råbte igen og igen at han var død, at de var forsent på den og de bare skulle lade mig ligge der med ham.. 2 betjente holdte mig imens de tog ham med i ambulancen, jeg ved ikke hvordan det lykkedes mig at slippe væk, men gjorde jeg. jeg løb op ttil hans hus,ind i hans seng.. lå der indtil politiet kom og greb fat i mig endnu en gang.. 
mere fra den dag husker jeg ikke.. 
jeg var med hans forældre inde og identificere ham. eller hvad fuck det hedder.
jeg var med til at bære hans kiste ud i den der klamme bil, og jeg var med til at gå op af Bakken. (mig og mine venner, dengang, havde en bakke, hvor vi gik op når vi havde brug for tid alene eller sammen med hinanden. tit sad man alene og andre gange sad vi der alle, vi aftalte ikke hvornår vi mødtes der, vi kom bare), mine venner, hans forældre og jeg, gik op af bakken. og strøede ham ud , så blæsten tage ham med, så hvordan han endelig slap fri..
jeg skal selv strøes ud over Bakken. 

Anders, jeg savner dig utroligt meget. jeg ved du holder øje med mig, men føler mig tom uden dig.. elsker dig skat.. RIP

Læst 30 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Ja det tænker jeg også tit på at han gør.
& det tog ikke kun en del på mig det tog mig rigtig meget
20/11-10
Han var jo mere end en ven, han var som en bror for mig
20/11-10
Tak Martin <3
22/11-10

Funktioner

Del artiklen:


Opret note