FaceUP Logo

Mit liv 2. overlevelse eller dø i sygdommen.

Udgivet 03/08 - 2014Opdateret 04/08 - 20142014-08-03

Eftersom de fleste ved lidt om mig nu her, kan jeg med hæftede skridt langt fra kunne sige at mit liv er  en drøm på røde roser.. Jeg kæmper og kæmper med mit liv, dag og nat efter at miste folk, men vil nok altid indse at diabetessen nok dræber mig i sidste ende:s

 

Jeg er glad for at have mine venner i godt og ondt, jeg er derimod ked af at jeg ikke kan opleve dem helt til det sidste da problemet med Diabetes type 1 er at ligemeget hvor godt det går med mig kan jeg dø af sukkersygen ligemeget hvor godt et helvbred jeg har mig, lige ud sagt ærligt på hjertet jeg kan dø hver dag, og der ingen andre heller ej mig kan undgå det, men kan kun være glad for at jeg har de bedste venner, og veninder, samt eks kæreste som jeg håber jeg kan følge lidt endnu i deres liv, men jeg vil loverleve med disse vidunderligste venner man nogen sinde kan ønske sig i verden!<3

Læst 7 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Funktioner

Del artiklen:


Opret note