FaceUP Logo

mobing burde forbydes!!    - LAD VÆR med at beskade dig selv det er en dum ide :o hvis jeg kunne......                              

Udgivet 28/07 - 2011Opdateret 01/08 - 20112011-07-28

hvis jeg kunne.... stopppe grov mobnng ville jeg gøre det, jeg ved hvordan man har det når man bliver meobet, nogle viser ikek de bliver kede af det ihvertfald ikke så man kan se det, de skære i sig selv for så for de det meget bedre, andre viser det og bliver kede af det foran den person der har mobbet dem, det vil jeg bare sige er en dum ide for så føler de sig meget bedre de har det godt med det. at du begynder at græde for så fik de ramt på en. jeg vil råde folk der bliver mobbet til at lade vær med at vise du bliver ke og lad vær at beskade dig selv. snak med en du er tryk ved som du ved der ikke siger det vidre.
-jeg åbnede mit hjerte foran en voksen en fordi jeg troede ikke hun sagde det vidre, men det gjorde hun fordi, hun fik det dårligt  over jeg havde det såen i skolen, eg er sq blevet mobbet siden 2klasse men fordi jeg gjorde det fik jeg faktisk lov til at flytte skole og det er rigtig dejligt så skal op i 9klasse på den nye skole
og i 1 klasse blev jgeg jagtet hele skolegården rundt fordi en dreng blev sur på mig og han fik mig til sidest og der tog han kvælertag på mig.

Læst 14 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Zrik 24
ja mobning er noget der burde fjernes fra verden, meeen det er umuligt lidt ligesom krig :O
09/12-12

Blogger


Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note