FaceUP Logo

Moskeer i Danmark

Udgivet 02/11 - 2014
Hej, jeg ville egentlig gerne høre jeres meninger om hvorvidt der skal bygges moskeer i Danmark. Min personlige holdning bare for at sætter gang i debatten er at der naturligvis skal være moskeer I Danmark, det er ikke for sjov at vi har religionsfrihed her i landet og derfor kan vi ikke tillade os at diskriminere mellem forskellige religioner, hvis jøderne må have deres synagoger må muslimerne fandeme også have deres moskeer alt andet ville være fuldkommen hyklerisk.

Ved godt min tegnsætning er forfærdelig,kom endelig med jeres synspunkter og kritik, alle former for kritik er velkommen selvom konstruktiv kritik er noget jeg foretrækker da alle andre former er ubrugelige.
Læst 48 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Jamen jøderne er jo ikke terrorister! For det meste er dem der brokker sig over moskeer de samme mennesker som forbinder islam med terror,ondskab osv. Men at man kan være så ignorant er virkelig forbløffende.
02/11-14
For alle ikke-muslimer bør det være ligemeget om der er moskeer i DK, så selvfølgelig skal de da have lov til at have moskeer. Det jo ikke fordi det skader ateister eller kristne eller andre, om der ligger en moske nede på hjørnet. (Så længe de ikke medbringer deres højlydte højtaler bønne, for det er træls). Selv hvis man er spade nok til at sætte lighedstegn mellem muslimer og terrorister, så er det jo ikke fordi at moskeens tilstedeværelse ændrer på en terrorrists attitude.
02/11-14
Så staten skulle simpelthen gå ind og sige " I MÅ IKKE TRO PÅ DET DER! " bare fordi der er nogle der vælger at være religiøse? Jeg vil gerne indrømme at tvangs-ægteskaber osv. Ikke er noget jeg går ind for men at indskrænke folks rettigheder er ikke vejen frem.
06/11-14
Nosense - Religion er som udgangspunkt ikke ondt, fanatikere er onde Og så er det lige meget om det er religiøse/ateistiske-
(som dig selv), videnskabelige, politiske eller nogle helt andre fanatikere. Fanatisme er skadeligt i den forstand at man er så overbevist om at man har ret at man ikke er åben for andre muligheder og vil derfor holde almindelig udvikling tilbage.

Men for at komme tilbage til emnet så byg dem for pokker da :)
Ser intet problem i det. Heller ikke i at de skulle have lov til at udsende deres bønner, så længe det foregår på samme vilkår som kirken og deres kimen ikke før 0800 og ikke efter 2000 (tror jeg nok at det er). Har selv været i flere muslimske lande og syntes egentlig ikke at det er så slemt :)
07/11-14
Hvis man må bygge kirker i deres land, må de også have moskeer her.. men sådan er det ikke...
09/11-14
Lad os endelig sammenligne et sekulært land med en dybt religiøs verdensdel.. Der er få lande i Mellemøsten der har religionsfrihed så du kan ikke sammenligne det.

09/11-14
Jeg syntes ærligt talt at de ikke laver andet end at brokke sig. Så må der ikke serveres svinekød på hospitaler mv. og de brokker sig over vores kristne helligdage som Jul. Vis de ikke kan tage danskerne for vores traditioner, er de meget velkomne til at smutte hjem til hvor de kommer fra. Og så også det med alle de elendige Asyl ansøgere, der berettiger sig til at klage over maden og tøjet.. Jamen, vis de tror de er her på ferie, så kan de godt tro om. De får hjælp, men syntes godt nok de trækker grænsen ved direkte at brokke sig over alting .

Pyyyh, sorry. Men det skulle bare ud. Normalt har jeg intet imod folk af anden etnisk baggrund, men på det seneste syntes jeg godt nok at de har strammet den ...
14/11-14

Blogger

Erudax:
NANO MACHINES, SON!

Funktioner

Del artiklen:


Opret note