FaceUP Logo

My live in the wild world .

Udgivet 01/11 - 2009

Hajj nuh skal i høre hvordan mit liv har været.(kapitel1)
. da jeg var lille omkring jah et år var min far henne for at se mig første gang og han var pissefuld og gad miqq iik en skid sårh han skred . nå sårh da jeg var to fandt min mor en ny der hed tobias Spangenberg . okii jeg troed ha var oki . men lidt længere tid er gået og jeg er 5 og det var nytårs aften jeg var nede hos miin momor . vi sku hjem og jeg havde fået for meget sodavand og jeg var meget oppe og køre sårh boksed jeg ham i siden og han blev sur han tog fat i miin bluse og smid miqq ind i miin mormors dør miin mor skreg ham i hovdet og han slog hende sårh ringed min mormor efter politiet og de kom og tog ham med jeg var løbet ud og under miin mormors trappe ude i hendes havde . senere i livet har han væreet sådan . om natten stod han og gloed paé miqq og sårh kunne jeg self. iik sove jeg havde tit mararidt om hans Øjne og det har jeg stadig . (forsættes)

Da jeg var 7 blev det være nuh slog han miqq hvis

han bare var i dårligt humør jeg fortalte det til miin mor men hun var

 ligglad . sårh jeg var bange og Alene . TIDEN I MIINE SKOLER . min første skole var

 grønhøj iik den bedste men jeg troed self. at den var en god skole da min mor

 ville sætte miqq der ind det viste sig at det iik var sandt for en dreng dder hedder

hassan eller hvorn det staves iik han var efter miqq og en

 barndomsveninde vardag og vi kunne iiik søge hjælp hos lærene og da miin mor iik ville lytte og han

 var for stor tiil at tæve ham sårh ville jeg simpelhent iik i skole sårh jeg skrig

og holdt fast i døren til skolen og sårn fordi jeg iik ville der ind . næste var

 bogerskolen den var oki men først da jeg var gået fandt

 jeg ud af at alle mine klass kamarater iik gad miqq jeg

skulle jov flytte sårh skulle også flytte skole og dé

r fandt jeg ud af at de hadet miqq hele bundte Alvin

 som var miiin bedste ven flytted fra grønhøj tii

l bogerskolen for mii skyld og sårh flytted jeg to dage

 efter . næste skole gadstrup åRD . JEG VEMMES VED

 TANKEN DER HAVDE DE DE MEST MÆRKELIGE REGLER

 OG LÆRENE HJALP IIK EN SKID sårh jeg måtte klare

 det selv denne gang var jeg bange og knust for havde prøvet

 tæv der hjemm fra havde iik også brug for det pa skolen jah

 og bag min ryg bagtalte folk miqq og en gang var der

Anders Sebastian Oh thomads og krastian . de tegne

 en fed person som iik ligned miqq en skulle forestille

 miqq og pigerne fra klassen opdaged det og sage det tiil

miqq der havde jeg mega lyst tiil at begå selv mord seriøst

vold der hjemm og kritisme og os paé skolen mit liv var

 ødelagt den eneste der holdt af miqq var de få venner jeg havde .

 (forsættes)

 

hajj igen . nå nuh har fået det

første af mit liv .       ____        .   (DERHJEMM)
jeg måtte trøste miqqq selv

med music sårh jeg undersøgte de

sange godt kan lide fx Conrete Angel .

 my favorite =D men tobias kunne iik lide det for

 han ville iik ha at jeg gik tiil optagelses prøve sårh jeg

 kunne iik få lov at synge for folk i verdenen .... men Okii jeg ved at

det jeg har gået igennem er hårdt men jeg er i live

 grunden tiil at jeg iik var den bedste i skolen i timerne var

 mobning hjemmfra og fra skolen og gjordte det ved miqq

at jeg kun tænkte pa at overleve og iik lære noget

jeg kunne nemlig iik begge dele pga. de skader der er forvoldt miqq ..

(forsættes)

 

she walks to school with the lunce she packed . . .
nobody knows what she\'s holding back . . .
wearing the same dress she wore yesterday . . .
she hides the bruises with the linen and lance Ohhh . . . the theacher wondes but she doesn\'t Ask . . .
i t\'s hard to see the pain behind the mask . . .
Baering the burden of a secret storm . . . sometimes she
Wishes she was never born . . .

through the wind And the rain , she stands hard as a stone . . . in a world that she can\'t rise above . . . but her dreams give her wings And she fleise to a place where she\'s loved . . .x Concerete Angel . . . x

 
Someboby cries in the middle of the night . . . the neighbours hear but they turn out the light . . . a fragile soul Caught in the Hands of fate . . . when morning comes it\'ll be too late . . .
through the wind and the rain, she stands hard as a stone . .. in a worl that she can\'t rise above . . . but her dreams give her wings and she fleis too a place where she\'s loved . . . x Concerete Angel x.________________.

. . her statue stands in a shaded place . . . An Angel girl with An upturned face...her name is written on a polished rock. . .a broken heart that the world forgot omk x .

/næste/

se de kigger& nikker , når de ser hvad jeg kan. men inden i er jeg en fiasko ikke vær  sandt .
når jeg kigger på mig selv vil jeg væk her fra . hvis duh spørg hvem er , har jeg intet svar . stod det til miqq .. . . . . .var jeg alllerede væk . glem mig . .. . .jeg er allerede væk glem mig ... . . . . . . . . . . . . . yea yea Yearr..... !
hjææælp mig !!. . . VivEtten skal synge denne sang til x faktor !!!!!!!! Ønsk os held && lykke med !!!det !!!;P

men just maybe remenber that !!!!!!!!!!! ;;j

Læst 22 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

cille skriver fra viviann’s faceup;
viviann jeg ved godt dit liv er noget helved.s; men det er mig godt nok også.s; og ja jeg ved godt det der med din stedfar og far.s; skat du er kommet ind i en familie som min mormor altid siger hvor du ikke kan bunde men hun er også latterlig men det siger vi ikke til nogen.s; jeg elsker dig husk det skatter(;
21/01-10

Funktioner

Del artiklen:


Opret note