FaceUP Logo

Nogle har hel i kærligheden og så der en som mig pisse sød fyr men der ikke har.

Udgivet 26/06 - 2015
2011. Har prøvet og blivet overfaldet uden nogle grund til det,


2012. Er blivet slåde af min scooter og blivet overfaldet efter det på mit andet efterskole år og prøvet med min kæreste var mig utro med en af mine beste venner der,


2013. Har prøvet og kører galt fordi mine bramser ikke vikket og brække højre lår ben og skal live med et søm i mit ben rasten af mit liv 2014. Har prøvet være med i en ulykke fordi der var en billist der ikke så mig og køre en for an mig så jeg kommer til skade med mit venstrer ben 


2015. Og nu er jeg blivet droppe af en pige jeg rigtig godt kunne lige fordi jeg jeg var for stille og hun skriv hun ikke vist og hun over hodet følser for mig hvordan fuck kan man være itvile om man kan li en eller ej? Men af lige vel følder jeg mig som ingen ting uden min drømmepige💔😢
Læst 96 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

du må lige ind i kampen junior at du er blevet overfaldet og har kørt galt et par gange har intet med kærlighed at gøre. ro på du er 18 og der kommer nok en pige eller ti til dig.

Velkommen til score-skolen
1. vær dig selv - pigerne er tossede med det, det hjælper ikke at spille Jeppe K

2. giv dem noget at arbejde for, giver du dem alt mister de lysten fordi de har det for nemt

3. slap af ! pigerne er tossede med en fyr der har kontrol over sig selv og sit liv

4. hvis alt andet fejler bliv tusset det er de helt vilde med  
28/06-15
6. Henviser til punkt 1.2.3.4.5 da de er så vigtige Champ :D
29/06-15
Lad vær med at have så ondt af dig selv og virke så desperat. Det er det største turn-off på Jorden.
Slap af, vær dig selv, ha’ lidt humor og lad for Guds skyld vær med at snakke om kærlighed og dét shit.
06/07-15

Blogger

Funktioner

Del artiklen:


Opret note