FaceUP Logo

Nyt emne!! Hvorfor dømmer vi? og hvordan dømmer vi?

Udgivet 14/12 - 2015

Okay, jeg fik et forslag til et emne.. Et emne jeg slet ikke selv havde tænkt over.. Nemlig om at dømme folk, hvordan vi dømmer hinanden ud fra hvad vi har hørt og hvad vi ser..

Mange tænker ” Hold nu kæft en klaphat, han er simpelthen for dum, eller også er han med i en bande ” hvis de ser en mand med tatoveringer i ansigtet eller bare general over hele kroppen. Nogle vælger bare at se sådan ud? Jeg kender op til flere som har i ansigtet og det er nogle af de mest søde og rare mennesker jeg kender. Engang dømte jeg selv folk fra andre lande. Lige indtil jeg begyndte at følge bare en lille smule med i politik.. Mærkeligt nok.. Der er faktisk nogle fra andre lande, som intrassere sig for vores land, og der er nogle som godt kan opføre sig ordentligt, MEN vi dømmer dem fordi vi sikkert har set eller hørt om en anden udlænding som har lavet rav i den. Så er det lige så nemt at dømme alle sammen. Og kalder dem en masse åndsvage og grimme ting. Nok om udlændinge.. Vi dømmer også vores egne.. Fordi nogle tager dumme beslutninger og roder sig ud i en masse lort. Med det samme vi ser en flok unge som står og ryger sig en joint tænker vi ” ej, det er sådan nogle kontanthjælps bumser som ikke får sig en uddannelse eller ikke gider lave noget som helst, og så er de dumme som pap fordi de smadre alle deres hjerne celler” Den sætning har jeg hørt såååå tit, men igen jeg kender en masse som ryger en fed, og de er kloge, har uddannelse eller er ved det eller har et job og en familie som de passer godt på. Vi dømmer også rigtig tit folk ud fra et billede, fx herinde, det er svært at finde en fyr/pige som IKKE dømmer alle andre ud fra deres billeder. Jeg synes ikke det er okay at dumpe en fordi deres næse er en lille smule skæv forhold til hvad man gerne vil have.. Lær personen at kende, og så kan du dømme. Hav en god dag! Og kom endelig med flere emner jeg skriver om alt.

Læst 52 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Hvis folk ikke tænker hold nu kæft en klaphat, han er simpelthen for dum efter de har skrevet kort tid med mig gør jeg det ikke godt nok :3
14/12-15
Der er også forskel på at vil have folk til at tænke det som du gerne vil, og folk som egentlig ikke gider have den kommentar eller at andre mennesker tænker sådan om personen.
14/12-15
Så sandt som det står skrevet. Personligt tror jeg på man har det bedst når man opføre sig præcis, som man er også er rent ud ligeglad med andre mening om en. elsker de min personlighed, then do that. Hader de min personlig then do that :3
14/12-15
Selvfølgelig skal man det? min pointe er at selvom man er skide glad for fx tatoveringer og har dem over det hele, er det jo ikke sikkert man er en klaphat som er snotdum? man kan sagtens komme langt og være en skide rar person, men folk dømmer rigtig tit pga tatoveringer i sær voksne damer.. arbejder med en masse af dem som ikke forstår hvorfor de gør det, og de siger de ville være skræmte hvis sådan en gik forbi dem? .. men de kan jo sagtens være rare. Det hele handler om at dømme andre, ud fra deres udseende og ikke deres personlig, folk væmmes ved andre mennesker pga enkelte ting som DE ikke bryder sig om.. Så fordi de ikke kan lide tatoveringer så er manden foran dem et idiot. Håber du forstår min pointe :)..
14/12-15
Den forstår jeg klart og tydeligt :3 jeg er selv typen som bliver dømt meget på forhånd, der bliver peget fingre og råbt efter mig osv osv. Alt afhængig af hvad for et "miljø" jeg er i.  
14/12-15
Super, så forstår du jo min pointe :)
14/12-15
Giver dig helt ret kreativtnavn ;)
21/12-15

Funktioner

Del artiklen:


Opret note