FaceUP Logo

ok at lyve eller ikke

Udgivet 16/08 - 2015
Jeg er simpelthen så vred min kæreste har løjet for mig men mener ikke det er at lyve, når det for at undgå at den person man lyver for kan risikere at blive vred over det.
Det der skete var jeg havde været på natarbejde mens min kæreste blev ved nogle venner, da jeg kommer fra arbejde ringer jeg til min kæreste det er så hans veninde der tager telefonen og de første ord ud af hendes mund er "har du allerede fri" de havde bedt mig købe morgenbrød med" dvs. Min kærestes vendinde havde bedt om det, på en sms fra hans telefon. Altså den telefon jeg ikke må komme i nærheden af for ham, men det har han lidt en tendens til, når han får nye venner så bliver de sat på en pedistal. Nå men hun svarer informere om hvad der skal købes af morfenbrød, temmelig uskyldigt, selv om jeg undrede mig over hun var overrasket over jeg havde fri. Nå, jeg skrev en sms om at min mand lige skulle give et kald, for jeg ville gerne snakke med ham om den nattevagt jeg havde været på, de havde nemlig tilbudt mig, fastansættelse, men jeg ville ikke bare skifte job uden at snakke med ham om det først, han ringer op. Jeg fortæller hvad tid bussen kører, hører ind til om han har fået noget søvn, da han virkede lidt træt, han ligesom bider mig af, han siger flere gange "nå, men vi snakkes ved" ligesom om han har travlt, det gør mig vred, at han ikke lige kan hører på hvad jeg har at sige, mener jeg har været vågen i over et døgn, for at hive de penge hjem, jeg har lånt for at dække ham ind.
Så jeg bliver vred, når han ikke gider høre på mig. så jeg spørger om jeg forstyrrer, hvortil han svarer "nej, jeg sidder bare og stener, veninde skulle være igang med at rydde op, mens hendes mand skulle sove".Det gjorde mig mere vred, for hvis han bare sidder og laver ingenting, hvorfor har han så ikke tid, til lige at hører om min dag.
Jeg kommer langt om længe frem til min mand, hans veninde og hendes kæreste, jeg er ganske rigtigt vred og jeg er ganske rigtigt træt, klokken er næsten 10 om formiddagen inden jeg når frem til vennernes bolig, og den eneste bager jeg kommer forbi på vejen, er den der ligger 1 minut fra vennernes bopæl, hvorfor skulle jeg så bruge ekstra tid på det, når den lå så tæt på. Min kæreste vil give mig et kys da han lukker op, men jeg er forsat vred på ham, så jeg skubber mig bare forbi ham. Jeg aflevere morgenbrødet og har herefter egenligt tænkt bare at tage hjem, fordi jeg er sur min kæreste, min kæreste insistere på at få afvide hvorfor jeg er sur, jeg siger "det, er fordi du lyver for mig, du havde travlt med noget fordi du kunne ikke slippe hurtigt nok for at snak med mig i telefonen". Det skal her siges veninden bliver totalt rød i begge kinder. Han siger så "jo, men det var bare fordi jeg var i færd med at hjælp min veninde med at rydde op på gulvet i stuen.Jeg siger "nå, men hvorfor kunne du så ikke bare sige det". Begge forsikre det ikke handler om andet end at han var i færd med at rydde op i stuen. Jeg var stadigvæk sur, fordi han hjælper aldrig derhjemme med at rydde op, og fordi han ofte gør det, at jeg kommer i sidste række når han får nye venner.
vi tager hjem jeg er stadig både træt og sur. Da vi kommer hjem vil min kæreste så prøve, at gøre mig i lidt bedre humør, så han fortæller om hvad de fortog sig, efter jeg var taget på arbejde aften i forvejen, og det var da sjovt at hører om, så jeg bløder lidt op, men så fortæller han at der hvor jeg ringede, da havde de problemer med at få lagt rent lagn på sengen. Nu bliver jeg så sur igen, siger det sagde du ikke noget om, du sagde du havde travlt med at rydde op i stuen, det jo så løgn, når i var ved at ordne sengen, hvorfor lyver du om det, det jo latterligt, han svarer og endnu uanset hvad jeg siger på at det ikke er en løgn, når han fortalte noget der ikke var rigtigt for ikke at gøre mig mere sur, og nu er jeg bare så vred. Det er jo latterligt at lyve om noget så uskyldigt, som at rede en seng, hvad værre er føler jeg det totalt respektløst over for mig, jeg er også vred på hans veninde for de løj jo begge overfor mig. Nu mener min mand jeg er tosset, at bede om en undskyldning for den mangel på respekt som det er når man lyver for andre.
Læst 54 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

hvis en mand ikke kan sige sandheden til den han er sammen med for staden af så er han meget svære at stole på for en være fyr der har en kæreste burte ikke sætte hinden i siddet rakke tror mig jeg ved alt om at blive trådt på og såret og at de lyver over for en så kan godt forstå dig 100% og det er ham der skylder dig en undskylden
11/09-15

Blogger

Funktioner

Del artiklen:


Opret note