FaceUP Logo

Opdagelsesrejsende Måske en ungdomsklub?

Udgivet 20/06 - 2016Opdateret 20/06 - 20162016-06-20
Søg og du skal finde, siger man. Det siger jeg også til de seniorer, som jeg underviser i computerbrug og søgning på Internettet, men så må jeg jo også selv søge på nettet, for at se havd jeg kan finde. I dag faldt jeg så indenfor på FaceUp og for at finde ud af, hvad det er for en størrelse, så må man jo være medlem, men vil sikkert blive betragtet som alt for gammel til det eksisterende klientel.
Hvornår er man så for gammel? Jeg ved godt, at betrækket måske er blevet lidt medtaget og måske har et par skrammer, indkasseret på livets landevej. Jeg ved også godt, at jeg ikke længere kan løbe 100 meter på 10 sekunder (har forsøgt), men det er vel heller ikke så vigtigt, når jeg ikke går op i atletik.
Jamen,- hvad betyder det så at blive ældre? Det betyder at man efterhånden kan se frem til, at man har mere fremtid bag sig end foran, men det betyder også at man har en større samling erindringer, såvel gode som mindre gode. Man har også en enorm mængd erfaringer i mange forskellige kategorier. Mange erfaringer kan med held genbruges, andre har måske bedst af at blive glemt, men de er der og er med til at forme tilværelsen.
Her på FaceUp kan jeg se, at alders niveauet stort set ligger under 25 år, så der er mange der har en mængde erfaring tilgode.
Hvad vil jeg så med FaceUp og vil FaceUp noget med mig? Mange vil nok sige: Hvad vil sådan en gammel nar her? For mig har mennesker ingen alder, det er sindet og viljen til at ville noget, der betyder noget for mig.
Så skulle der alligevel være en eller flere, der har lyst til at udveksle tanker og ord med mig, så er du velkommen.
Læst 13 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Blogger

Funktioner

Del artiklen:


Opret note