FaceUP Logo

Overvej det lige.

Udgivet 12/11 - 2012Opdateret 12/11 - 20122012-11-12

Heya peeps..
Jeg ved godt jeg har skrevet om mobning før.
Men hvorfor skal det finde sted? hvorfor skal det gå ud over én bestemt person? Hvorfor er noget af det så groft at personen det går ud over begår selvmord? altså jeg har ikke svarene men det er da komplet dumt at mobbe! Hvad hvis det var dig selv det gik ud over? ville du måske syntes det var sjovt? nej vel? så jeg syntes lige du skulle tænke over hvad det er du egentlig har gang i! Mobbe ofrene får det dårligt med sig selv, hvis du mobber dem med at han/hun er fed kan det måske skyldes en spiseforstyrrelse eller en svigtet barndom og man spiser sorgerne væk. Ofrene går grædende i seng eller begynder at cutte i sig selv. Man kan jo ikke selv gøre for hvordan man ser ud eller hvordan man er med mindre du er blevet mobbet så meget at du ændre dig hele tiden. Jeg er selv blevet mobbet og har ændret mig en hel del igennem den tid jeg var blevet mobbet så jeg slet ikke kan huske hvordan jeg var før. Hele det her hulumhej med mobning skal stoppe! Jeg finder ikke dem der mobber interessant, i mit hoved kan de bare gå af h**veds til. Det ikke fair at ofrene ikke får en chance til at vise mobberne hvem de er og hvordan de ser ud før de begynder at hakke ned på dem, ærligt talt, hvad er det man får ud af mobning? en pige eller dreng der begår selvmord? er det virkelig det du vil have? vil du have at den pige/dreng med den skønneste personlighed begår selvmord eller får det så dårligt at de ændre sig fuldstændig pga. lige nettop dig?! måske tænker du "hold k*ft en idiot" eller noget andet, men på et tidspunkt indser du at jeg faktisk har ret når jeg siger at du er skyld i hvis du har ødelagt et liv. Mobning gør folk svage psykisk og hver gang de får noget positivt at vide vender de det til noget dårligt inde i hovedet. MOBNING SKAL STOPPES!!!
#Peace
- Sara Lyngesen

Læst 75 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Enig med det du skriver, men folk der mobber har ingen hjerne .. ;s
og hvis de har bruger de den i hvert fald ikk til det de har fået den for .. Mobning skal stoppes, men tvivler på det gør, mobning tager mange ofre hvert år, og dem der gør det lær stadig ingen ting ;/
12/11-12
Mobning kan ikke stoppes... Selv vores forældre gør det på deres arbejdsplads. Voksne prøver altid på at belærer os omkring det, mens de i virkeligheden selv gør det, uden at tænke over de konsekvenser der er.
12/11-12

Funktioner

Del artiklen:


Opret note