FaceUP Logo

Pas nu på den er nede! pas nu på jer selv.

Udgivet 05/12 - 2012Opdateret 06/12 - 20122012-12-05

Ro op, tøser i skal nok nå det hele, men ikke i en alder af 15 år. Der er ikke en grund til at vise patter til den første idiot som siger du er lækker. Pige husk at tjekke dig selv, inden du finder dig selv voldtaget på hovedbanegården. Hust tøs verden er ond og kærlighed er djævlen selv.

 Du har både dillerkone og støddæmper, så er der mange som vil pille. Så sig det som det er: ''Nej, jeg gider sgu da ikke have dine ostepops fingre ind i min dillerkone!'' Du ved de har ingen respekt har.

 

Husk ældre drenge/mænd styre ikke en skid, de udnytter dig! Selvom de har masser af billeder, kan de stadig være fakers! Hav det i baghovedet! Ikke ret mange unge i DK passer på sig selv og ender op med kønssygdomme og blive gravide! Så brug kondom!

 

 ''Sex er godt, sex er fedt, sex er sundt og det får hele verden til at snurre rundt, sex er bedst når det vare mere end et sekund og det skal helt sikkert ikke gøre ondt!'' - Natasja R.I.P

 

Piger har magten, men husk den bringer dig i fare, så lad vær med at gå i byen med røven bar. Når du flasher patter så gør du dem skydeklar, hvis du ikke kan klare det. Så lad være med at svare på kommentaren!

peace out! ;-)

 

Læst 49 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Sådan :-)
06/12-12
http://www.youtube.c-
om/watch?v=wKbY3D1rC-
sc denne sang siger alt!<3
06/12-12
Havde også fået inspiration fra den sang ;-)
06/12-12

Blogger

name it!:
learn from yesterday, Live for today, hope for tomorrow

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note