FaceUP Logo

piger, drenge, sex & fordomme.

Udgivet 10/06 - 2012Opdateret 10/06 - 20122012-06-10

Hvis i føler jeg generallisere i denne tekst er det ikke min mening, men min holdning er at flertallet, desværre, er sådan.

Drenge må lave hvad de vil, med hvem de vil & helst flere på en aften, det er sgu da bare sejt?! men hvorfor må piger så ikke også det?! en dreng der har noget med flere er en player, men stadig sej.. en piger der har noget med flere er en luder & en dulle.. helt seriøst mennesker?! hvor forkert er det ikke lige..

& piger? det er IKKE forkert at snakke om sex, flertallet af jer tænker på det hver dag & faktisk ligeså meget som drenge gør & over halvdelen af jer onanerer mere end én gang om dagen! så lad nu være med at være så uskyldige, det er nederen! bring dog alt det spændende på banen.

¨ville sex være lige så spændende som det er nu, hvis vi begyndte at snakke meget mere åbent om det? eller ville det falde lidt til jorden & blive hverdagsagtigt ligesom aftenssmad? 

nogle mener at piger der viser mave er klamme & luderagtige, men hvad så med de piger der går med shorts der ikke engang dækker deres g-streng? lad nu folk gå i det de vil & så nyd synet.. eller kig væk! 

sex er helt normalt - men kun hvis du snakker om det kan du finde ud af hvad du kan lide & hvad andre kan lide & på den måde sikre dig selv den bedste sex! 

folk er SÅ fordomsfulde (det er jeg da også på nogle områder) men de ser ikke deres egne fejl, nogle folk dømmer andre ud fra det  tøj de har på, men hvad nu hvis ham drengen i de hullede bukser som du kaldte punker, har syv søskende og arbejder hver dag efter skole & om natten for at tjene penge til mad & derfor ikke har råd til bukser? hvad nu hvis han var ret sød selvom du ikke kan lide punkere? eller hvad nu hvis hende blondinen du kaldte dum studerer jura? .. det er okay at have en idé om hvordan folk er - hvis i også giver plads til at se om i havde ret..

piger onanerer & drenge har rent faktisk føleser - så snak dog om det! :-)


^^ tror det blev en anelse roddet.i; men tak fordi i læste med. 

- hvad er DIN mening?

- må piger snakke om sex & må drenge snakke om deres følelser?

- er det forkert at nogen gemmer sig selv til den rigtige?

- hvornår er en pige en luder? 

 

 

 

.. selvom jeg har skrevet dette & mener det, er det ikke ensbetydende med at jeg er klar på alt muligt frækt! :-) nyd jeres søndag.. måske er der noget sex forude? ;-)

Læst 218 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Jeg forstår dig godt. men definitionen af luder er når man tager penge for at lave noget sexuelt med andre .. Altså sælger dig selv. min tekst er sat ret på spidsen - virkeligheden er meget blødere! ;-) men interessant svar damnBOY
11/06-12
hvis der er kage så kommer jeg! :-)
04/01-13
Alle burde lave det seksuelle de maa uden at blive kaldt slut/player
alt burde være lige, begge køn er jo et dyr der har brug for sex, det hører med i behovspyramiden.
-
saa knep nu bare løs og fuck hvad fold tænker og fuck dem (paa 2 maader)! :P
04/01-13
Det er ikke en del af behovs pyramiden som et nydelsesbehov, det er behovet for at formere sig :-) men er ellers helt enig med dig.
05/01-13
altså vil sige jo piger må da snak lige så meget o´m det som drenge og også have det lige så meget og drenge kan sagtens snakke om følser det er min mening
27/01-13

Blogger

flyingpenguin.:
når du dømmer mennesket, fratager du mig muligheden for at være mig.

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note