FaceUP Logo

Piger hvor er jeres værdighed?!

Udgivet 07/08 - 2012
Jeg ved det her måske lyder mærkeligt og som man som dreng ikk burde brokke sig over.. Men helt ærligt piger?! Hvor er jeres værdighed?!:s Jeg har haft min profil her inde en uges tid nu og har fået adgang til 3-4 private albums hvor pigerne er helt nøgne;s Så skriver de i deres profiltekst at de ikke er frække WTF?! Måske har jeg været uheldig at ramme de forkerte piger.. Men jeg synes Sq det er for meget (eller nærmere for lidt?) Så piger genfind lige jeres værdighed og få lidt tøj på! Undertøj/ bikini fair nok! Nøgen no go! Beklager det sure opstød!
Læst 207 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Brokker mig fordi jeg helt ærligt sys det er for lavt og for billigt at udstille sig selv sådan?
07/08-12
Jeg tror det er dem, som bare siger det og du som har været uheldig. ^^
07/08-12
Jeg er 100% enig! jeg var engang gået så lavt at jeg lavede et såkaldt "privat album" men jeg stødte på mange ubehagelige og frastødende kommentarer, og slettede der straks, jeg syntes det er så ynkeligt at tage billede af sig på den måde og fremstille det, og mange af de piger (og drenge) der gør det, er for det meste MEGET UNGE!! og det gør det hele værre..
- Neya
07/08-12
Jeg gik self der ind i håb om at finde "private" billeder! Men som jeg skriver bikini/ undertøj er fair nok! Det jo som man ville se dem på stranden, nøgen det er bare lidt for slutty!
07/08-12
Så jeg har ikke skrevet det her fordi jeg skal gøre mig mere hellig and jer andre så is på gutter:)
Jeg skrev det fordi jeg synes det er for nasty med nøgenbilleder! Om det så er piger eller drenge! Jeg skrev det bare henvendt til pigerne da drengene lidt tydeligere viser at de ikke har meget værdighed tilbage:p
07/08-12
Er 100% enig med dig, Just like you! :)
08/08-12
Jeg ser på det, med enten har man noget man skjuler i et privat album, og f.eks min søster har et, hvor hun søger hjælp med noget i, ikk noget med nøgen billeder.
Jeg syntes selv det er klamt, og ejer ikk et selv, OVERHOVEDET! bare det med at drenge bliver ved med at skrive, og spørge om man vil se deres privat album, det er jo at synke dybt!
08/08-12
Det er derfor jeg har henvendt det her til pigerne da drengene jo i høj grad giver udtryk for at de ikke har meget værdighed tilbage på den konto! ;)
08/08-12
Nøgen billeder er NO GO!!!!!!
27/08-12
private albums er ikke ALTID seksuelle billeder, det kunne også være folk der ikke ville have at ALLE har adgang til ens billeder.
jeg er enig, nøgenbilleder er intimt & bør findes mellem to & ikke hundrede menneker det ikke kender hinanden ;-) men lad dog barnet! ^.^
28/08-12
Tazim? Har du lyst til at finde en veninde, eller en kæreste? Med så lidt selvrespekt at hun udstiller sig selv & sin krop på den måde. bevares, nogen gør det af andre grunde, men jeg ville ikke have sådan en. hvis de ikke selv respekterer dem, hvordan kan de så forvente at andre gør. & uden at være fordomsfuld så er det ofte, de piger der også råber højt om at mændene bare udnytter piger osv. whonder why?!
28/08-12
Så meget enig! Hvor mange her vil have en kæreste, flirt what ever, der allerede har vist sin krop til 500 andre fyre?
Man kan godt se godt ud MED tøj på tøser.
20/01-13

Blogger

Just like you:
Skriv og deltag i konkurrencen om 4 par gule vanter i valgfri farve! (;

Funktioner

Del artiklen:


Opret note