FaceUP Logo

Søger voksne gamer-venner til PS4 og lidt PC gaming :) gamer, gaming, ps4, pc, gamer girl, gamer pige, søger, venskaber, venner

Udgivet 04/08 kl. 19:33Opdateret 04/08 kl. 19:472017-08-04
Ja som overskriften siger så søger jeg nye voksne gamer-venner helst i aldersgruppen 20+ da jeg også håber på at disse gamer-venskaber kan blive til irl venskaber hvor man mødes irl og hænger ud og gamer sammen...jeg ser helst at du/i gamer mindst 2 fællesspil med mig...spillene kan ses på listen nedeunder :) jeg spiller dog primært på PS4 da min PC ikke ligefrem er særlig gamer egnet...min gamer-liste ville normalt se større ud da jeg ejer flere spil end dem der står på denne liste men jeg syntes ikke at der var nogen grund til at skrive de spil på som min egen PC ikke kan køre så listen består kun af spil min PC rent faktisk kan køre :D men her er listen :D

PS4 spil:
- GTA5
- Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
- The Division
- World of Tanks
- Life is Strange


PC spil:
- American Truck Simulator
- Star Stable Online
- Alicia Online
- Black Desert Online
- Paladins
- Black Squad
- Counter Strike: Global Offensive
- Heroes & Generals
- World of Warships
- The Sims 4
- SimCity

Er du interesseret i evt. at game sammen så skriv gerne en Privat Besked til mig og så kan vi tage den derfra :)

Håber at høre fra nogle søde mennesker :D

Læst 33 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Blogger

WarHorse93:
Heey her er lidt om mig selv :)

Funktioner

Del artiklen:


Opret note