FaceUP Logo

Sælge nudes?

Udgivet 27/09 - 2016
Jeg har undret mig over noget i et stykke tid nu. Kan det virkelig være rigtigt at vi er så langt ude at skide økonomisk, at unge piger er nødt til at sælge nudes af sig selv? Kan det virkelig passe at man er nødt til at prostituere sig selv på den måde, som 17 årig? Jeg har flere gange set unge piger herinde (nævner ingen navne) som skriver i deres humørupdates 'Mangler penge, sender nudes for penge' og hvis man så tjekker alderen, er de squ ikke ældre end 16-17 år?! Jeg ved ikke om det bare er mig der er gammeldags eller hvad fanden jeg er, men jeg har squ ondt af de piger. Ikke nok med at de prostituerer sig på den måde, men der sidder jo gladeligt nogen og tager imod dem og dermed sender penge. Min mening er bare at dem der vælger at købe disse nudes, egentlig burde skamme sig. Hold kæft de burde skamme sig. Og så er jeg sådan set ligeglad med om de sletter billederne efter et par dage eller whatever. Men tænk lige over dette. Hvad hvis det var jeres datter? Hvad hvis I om 16-18 år opdager at jeres datter sender og tilmed SÆLGER nudes til fremmede fyre de har mødt over nettet? Hvordan ville I så have det? Kan godt være jeg bevæger mig ud i et emne der er ret farligt at befinde sig i, men jeg var bare nødt til at få det ud nu.
Læst 678 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Hmm nu er det jo ikke ligefrem et nyt fænomen at kvinder sælger sig selv og jeg er da også blevet tilbudt billeder flere gange og videoer for den sags skyld.
Men tror ikke pigerne tænker over at det måske kan skade dem senere i livet og tror såmænd også en del af dem godt kan lide den opmærksomhed er følger med.
Der er jo også mange der hygger sig med webcam og lign.
Om det er godt eller skidt kan vi jo diskutere i lang tid og om det er moralsk forkert er også et godt spørgsmål men efter min mening er det op til den enkelte at beslutte om han hun vil gøre det eller ej.

28/09-16
Jeg er godt klar over det ikke ligefrem er et nyt fænomen.. Der hvor filmen knækker for mig, er når mænd, og her snakker vi mænd over 30 og 40, gladeligt modtager billeder etc. af unge piger ned til 15 års alderen..
28/09-16
1. Hvorfor arbejde når man kan bruge 2 min på det, og hvis man udelader ansigtet, når ingen finder ud af det er dig?

2. Tror det handler lige så meget om opmærksomhed + lysten/det frække ved at andre ser dig. Lidt ligesom at kneppe i det fri
01/10-16
Tilbud kun i dag! smækker lækker billede af min røv 10 kr!
01/10-16
Håber godt nok det har været for sjov for ønsker ikke det sker for nogle af synke så lavt
24/01 kl. 23:47
Seras Victoria: du har en super pointe, og det er ret ulækkert og jo faktisk også direkte kriminelt! Så jeg syntes det er lidt sjovt at der er et par fyrer i denne her tråd der forsvarer det indirekte, det er måske de selv har gjort brug af det?
01/02 kl. 2:12
den lykkelige luder findes. så er det sagt. ikke alle som syns det er negativt at prøve grænser og så tjene penge på det. :)
desuden hvordan er det bedre end at være golddigger anyway?
08/05 kl. 23:41
Giver dig fuldstændig ret i det. Forstår ikke de fyre som kan finde på at købe nudes og så af unge piger.  Me-
n samtidig forstår jeg heller ikke de piger som sælger det. Kan da godt være man mangler penge, men så prøv at få et arbejde og tjen dem istedet for :)  Ville aldrig synke så lavt uanset hvor mange penge jeg mangler at sælge nudes til folk :)
14/06 kl. 18:18
Nu er det så ulovligt at købe nudes af piger under 18 da loven siger at pornografisk materiale skal være med personer 18+.
13/07 kl. 15:44
jeg fatter og kommer aldrig tildet heller hvordan at mand som mand kan side og nyde billider af piger som ikke er klar over hvad det kan koste dem hvis det er de forkerte de sender dem til. hvis jeg var deres foreldre ville jeg holde øje med deres computter for pigens egen skyld
08/10 kl. 18:20

Blogger

Seras Victoria:
See the light life has brought or goodbye forever..

Funktioner

Del artiklen:


Opret note