FaceUP Logo

Så i bund & grund fuck drenge! ...

Udgivet 19/05 - 2014Opdateret 19/05 - 20142014-05-19

Hvis du ringer til ham så du for desperat. Hvis han ringer til dig, skal du være glad. Hvis du ikke elsker ham, vil han kæmpe for dig. Hvis du elsker ham, vil han forlade dig. Hvis du ikke går i seng med ham, er du underlig. Hvis du går i seng med ham, er du en luder. Hvis du er ham utro, vil han slå op med dig. Hvis han er dig utro, forventer han en ekstra chance. 

Læst 90 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Hvis du ringer til ham viser du interesse. Ja, vær glad hvis han ringer til dig - vil du ikke gerne have han bliver glad når du ringer til ham, måske? Det handler ikke om hvorvidt du elsker ham, men om han elsker dig - han forlader dig hvis han ikke elsker dig og kæmper for dig hvis han elsker dig (ville du ikke gøre det samme, måske?) Hvis du ikke går i seng med ham, så er du ikke interesseret. Hvis du gør, så er du (snak med ham om hvad du vil, ellers er det klart at utydelige pigetegn bliver misforstået.) Selvfølgelig gider han ikke være sammen med en utro kælling, men hvis du var, ville du så ikke gerne have en ekstra chance?
Det er simpelthen noget ensidet vrøvl det her, for at være ærlig. For alle de ting du nævner ville du enten gøre/ønske selv hvis det var omvendt situation, ellers giver de bare god mening. Hold op med at gøre drenge til syndebukke for svagsindede, selvynkende pigebørn. De er ikke allesammen røvhuller, men hvis du kalder dem det, så bliver de det. Måske, hvis du
19/05-14
Du siger fuck drenge som 16-årig? har du måske prøvet alle sammen, siden du skriver som du gør?
22/05-14
Jeg er enig med .FAXEKONDI. Her!
17/06-14

Blogger

Blackmore_1997:
Halløjsa!!

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note