FaceUP Logo

Sådan man har det inderst inde life.

Udgivet 15/06 - 2010

Så sidder man her, på sit værelse, og ser Bones. Man har læseferie og den sidste eksamen er på fredag. Jeg burde egentlig glæde mig, jeg burde være lykkelig, men det er jeg ikke. Jeg kan ikke engang fortælle alle sandhederne omkring mig til nogen. Jeg føler mig skuffet, fortabt, droppet. Hvad man nu ellers kan føle. Jeg mener.. Jeg elsker mine veninder, de er virkelig dejlige - men af en eller anden grund er jeg altid det 5 led. ledet man godt kan bruge når de andre ikke kan. Det led har jeg vel altid været? men, jeg elsker dem stadig, fordi de er der for mig selvom jeg kan føle som jeg er det 5 led. de gør min hverdag bedre, det er dem som får mig til at smile.

Men efter ferien skal jeg på Horsens Gymnasium, det bliver godt.. Håber jeg. jeg håber ikke at jeg får et angst anfald og begynder at tro.. igen.. at der ikke er nogen som vil mig noget godt. Lorte minder. Hvorfor skal man mindes alle de ulidelige, uforglemmelige ting man går i gennem i sin barndom? Hvorfor?

 

I've got the answer on that.. Only God knows why..

Læst 23 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Blogger

soffepetersen:
Lidt om mig:

Funktioner

Del artiklen:


Opret note