FaceUP Logo

Sådan vil vi kysses

Udgivet 16/04 - 2009

Dødskys, farvelkys, negerkys. Her handler det om elskovskys.

 

Det første kys kan være ligeså vigtigt som det første samleje. Vi smager på hinanden, føler hinanden på tænderne, så at sige. Er det let og legende, blidt og blødt, vådt og dybt? Eller lidt af det hele?.

 

- Kysset er ofte den første intime kontakt, vi har med en ny partner, og det kan fortælle noget om, hvor lidenskabelige og intense vi er. Derfor er det også vigtigt, at vi godt kan lide at kysse - og er gode til det.

 

- Kysset bliver også brugt meget som forspil, og da der er mange kvinder, der gerne vil have et langt forspil, vil de ofte også gerne kysse mere, længere og mere intenst. Så et godt råd til mændene er: Kys jeres kvinder noget mere, og så får I mere sex.

 

Forskellige kys
Der findes mange forskellige måder at kysse på: Det lidenskabelige kys, hvor man æder hinanden. det dvælende kys, hvor man lugter og smager på hinanden, de blide nap i læberne, og så er der de lidt mere kedelige tantekys,

 

- Kys er en perfekt måde at være intim med sin partner på, for det giver en følelse at være helt tæt på ens partner. Hvis man kan, vil jeg anbefale at prøve at kysse med åbne øjne, da det giver en ekstra fornemmelse af at være tæt. Dette er lidt grænseoverskridende for nogle.

- Det gode ved at kysse er, at man kan gøre det hvor og når som helst. Derfor er der ingen undskyldning for ikke at kysse noget mere, og der er altid tid til et kys. Derfor anbefaler jeg også, at alle par kysser hinanden mindst en gang om dagen med tungen for at mærke hinanden noget mere i hverdagen.

 

'En rigtig godt kys skal efter min mening starte stille og roligt, ikke noget tunge, for tungen skal nok selv finde vej, så den skal ikke tvinges. Et kys er meget intimt - og det gælder for så vidt muligt at bevare mystikken ved det - og nyde det og bare falde hen og slappe af, så længe det varer. Et kys kan jo udvikle sig på mange måder, og derfor betyder et kys meget for mig, og det er ligeså vigtig for mig, at min partner kan finde ud af det. Man kan oftest gennem et kys mærke, hvad det fører til, og om personen har lyst til en. Det er en nydelse i sig selv - og der skal ikke spares på dem.'

Læst 1098 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Okay okay du er vidst en ekspert eller hvad??
20/06-09
hold da op du ved meget om kys og tunge knald
23/08-09
øhh?? det første kys skal sku da ikk være lige så specielt?? men jaja..
30/08-09
æmmh. ?(:
séjt n0k ?
14/10-09
haha.. ;D selvom det virker nørdet tror jeg faktisk han har fat i noget. måske skulle det ikke siges ligeså meget i detaljer om, hvad du foreslår. men det er da tænkt igennem.
hmm kan ikke andet end smile a det. for tror sq ikke der er ret mange der tænker sådan .. ;D
02/02-10
Bare fordi drengene kysser os mere får de altså ikk mere sex??
23/08-10
Du skriver en god blog, og alligevel bliver du meget ned af bitchede kommentarer, trist.. Men ja, jeg tror du har fat i meget af det rigtige, for det første kys har en enorm betydning - i hvert fald for mig, og som du siger, så finder man ud af meget om sin partner allerede der. :)
20/12-11
u r right
Nothing more to say, en udmærket blog med gode synspunkter og fed formulering (:
28/03-12

Funktioner

Del artiklen:


Opret note