FaceUP Logo

Sandheden fra kings side.

Udgivet 26/07 - 2012

Jeg synes det Sørgeligt, ser gang på gang folk der ’har det så hårdt’ skrive ’nu kan jeg ikke mere’ eller "nu vil jeg bare dø", problemet er bare at jeg tvivler på største delen har det hårdt, hvis de har. Så det fordi de ikke får opmærksomhed for hvis de havde det så hårdt som de påstår ville de overhovedet ikke have overskud til at skrive om det på nettet som mange gør, og de små wannabe gangsters der spiller hårde, ved sku ikke hvornår de skal stop, de seje når de gemmer sig bag en skærm og når de så står ansigt til ansigt med en så mildest talt skider de i bukserne, så er der selvfølgelig også de berømte sluts, helt ærlig tøser, i er grundet til alle os fyre bliver generaliseret og kaldt for perverse, klamme svin osv osv osv, hvis i nu bare havde haft værdighed og selvrespekt nok til ikke at behøve jeres patter skulle hænge halvvejs ude af trøjen, osv osv osv, så ville de fyre søn ikke tænker med det bette hoved ikke skulle høre på brok, de piger med selvrespekt kunne slippe for alle de klamme beskeder og i det hele taget kunne det bare være mere ligetil. Pas på jer selv og hinanden, tænk over det, og ha en super fed sommer! Gud bevare ytringsfriheden. DannyB/Kingnothing out

Læst 138 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Word! Og hvis du spørger mig, burde ytringsfriheden blive fjernet for visse personer.. :P
27/07-12
Det var så lidt :D Skulle det være en anden gang;)
30/07-12
Probably, den klammeste holdning jeg længe har læst. Du burde simpelthen ikke have retten til at skrive et blog indlæg, når det hele er løgn. Du burde satme skamme dig!
02/08-12
#9 Hvad fanden snakker du om lille knægt? Det er bullshit det der er skrevet. Han generalisere alt for meget, og virker til at slynge en masse tilfældig lott han synes der lyder godt. Nej "sluts" er ikke skyld i at drenge er nogen liderlige svin såvel som piger, i lægger bare ikke skjul på. Lad være med at give nogen skylden. Og nej, det betyder ikke at det er dårligt selværd og at de mangle selrespekt fordi deres bryster sider godt. See what i just did there? Og ja, nogen personer har ondt af sig selv og skrver at de har det hårdt. Og hvad fanden får han så ondt i røven over, vær dog ligeglad. Vær glad for det ikke er en selv der er en attentionwhore.
03/08-12
Lort*
03/08-12

Blogger

Melle-tøzen:
Smirnoff  tøzen<3

Funktioner

Del artiklen:


Opret note