FaceUP Logo

Seksualitets Dille.! Seksualitets Dille

Udgivet 17/02 - 2011

Noget jeg undre meget rigtig meget over, er den form for dille der er begynd at komme over, det at være Bi-skeksuel.

Jeg forstår det virkelig ikke, jeg er sikker på mange af de piger på 12-13 år over hoved ikke ved hvad det vil sig, det at være til sit eget køn og det at fast slå sin seksualitet er så meget større ind bare at sig det.

 

1. Du/Man ved jo ikke man er til eget køn før efter en seksuel oplevelse med eget køn, derefter kan du sig du er det, ikke før.

syndes det er meget forkert at sig man er til eget køn, efter et snave eller et kind kys med veninden.

 

2. Især for piger, oplever mange at man føler sig tiltrykket af en pige, det er på ingen måder ensbetydende med at du er til piger. det er for mange en fase i livet, gerne under homon forandringer i din krop.

det kan være en drøm eller en veninde der for dig til at tro du er til piger, men tænk før du siger noget.

 

det at være til eget køn er så meget større ind bare en dille, jeg tror ikke mange af dem som laver kortvarige udspring ved hvor hårdt det faktisk er.

en acceptering fra mor eller far er gerne svær at få og mange oplever at venner også vil rykke til og fra.

 

livet bliver ikke nemmer bare fordi du er bi, bøsse eller lesbisk.

 

Det her er kun et opslag fordi jeg føler mig lidt lorst om det.

kun for ligesom at få det ud, (:

Sorry hvis stave fejl, er lidt træt. X_X

Læst 374 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Helt enig..
17/02-11
Okay, (:
17/02-11
1000 tak, betyder meget for mig at nogen syndes det. (:
18/02-11
Du kan da ikke bare bestemme, at man ikke er biseksuel bare fordi, man aldrig har haft sex med en pige for man kan da sagtens tænde på piger, hvis man ser to piger kysse og så er man vel biseksuel .. ?
synes også det er dumt at springe ud som biseksuel uden at have haft en kæreste det er jeg helt enig i, men det andet du skriver synes jeg er noget pis

18/02-11
Nej faktisk er man ikke bi eller lesbisk før man har haft en seksuel oplevelse med en pige, Der er rigtig rigtig mange som tænder på to piger som kysse, men det er fordi det ligger så jordnært som det gøre.
der imod er en seksuel oplevelse med en pige noget mange sjælendt oplever som det de vil. (:
derfor kan man først vide det efter at havde haft sex med en pige.
19/02-11
Men så kan man vel heller ikke sige man er hetero før man har været i seng med en af modsatte køn og så burde det jo være irriterende at høre på alle dem, der siger de er hetero og aldrig har haft sex? Så det er vel ligesom nogle bare ved de er hetero, fordi de finder det klamt at være sammen med en af samme køn, så kan man vel også vide man er lebbe uden at have haft sex med en

19/02-11
Jamen det kan man jo heller ikke. ^^’
Der er mange som ikke har været sammen med modsatte køn som er meget i tvivl om deres seksualitet, men nu er der jo også en grund til at det hedder en seksualitet og ikke bare hvad tænder jeg på. ^^’
20/02-11
Hovedsageligt vil man nemt kunne finde ud af om ved det faktum om man er tiltrukket af det andet køn, du behøver ikke at have haft en seksuel oplevelse med én af det andet køb, for at kunne sige at JEG ER IKKE BI-SEKSUAL!
19/07-11
Kommer lige med et andet eksempel..
- Man kan sagtens sige at man er imod, eller syntes at anal sex er klamt, uden at man selv har prøvet det fysisk.. Dette kommer sig af, at du psykisk inde i hovedet danner dig et billed, af hvordan tingene er, og ud fra det vil man så kunne danne sig en holdning eller mening.. Det betyder dog ikke at man ikke kan ændre holdningen ved at prøve det herefter .. (;
19/07-11
Oliver, jeg er enig i den med anal, men jeg mener ikke man kan sammenligne de her to ting..
Anal-sex er noget lidt andet end det at fast lægge en seksualitet. (:
23/08-11
du er sgu da åndssvag
26/08-11
jeg mener så ikke, at man behøver have haft en seksuel oplevelse med en pige, for at vide at man er bi. De fleste ved jo, at de er heteroseksuelle før de overhovedet har tænkt på sex.
Det kan være en fase, men hvis man igennem længere tid har følt sig tiltrukket af ens eget køn, så er det et ligeså stort bevis, som sex. Jeg tror heller ikke, at det er blevet en dille, men at folk derimod tør være
28/08-11
mere ærlige om deres seksualitet, end de tidligere har turdet.
28/08-11
unfairytale: nu er det lidt tid siden at jeg skrev det her, og det er sådan faldet til ro igen, men da jeg skrev det her, var det med Sarah lige kommet ud og der sys jeg at der var en dille med det..
MIN Mening.
20/09-11
Jeg giver dig ret. Det er ligesom religion: Folk er jo også kristne før de begyndte at udforske andre religioner. Men du kan ikke sige du er noget specielt, før du kender til dets ideologi og er enig i det hele.
Du starter ud som heteroseksuel, men kan heller ikke sige, at du er biseksuel eller homoseksuel, før du selv har prøvet noget seriøst i det, og derfor kender til det, og kan lide det hele ved det.
30/04-12
Nu behøver man ikke kunne lide det hele ved det. Der er meget forskel på, hvad folk kan lide, og jeg tror ikke at noget - heller ikke seksualitet - kan skrives sort på hvidt. Jeg har fx en god ven, der er bøsse, men som ikke bryder sig om sex, er han så ikke bøsse alligvel? jo. Det er ikke nødvendigvis noget man er 100% eller 0% - alle tænder i en hvis grad på deres eget køn, nogen gør slet ikke, nogen gør lidt, nogen gør meget og nogen går kun.
06/05-14

Blogger

JessicaMouritsen:
Once A Upon A Time <3

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note