FaceUP Logo

SELVHAD, HVAD ER DET?

Udgivet 14/12 - 2015

Selvhad? Hvad er det… Godt spørgsmål.


\\r\\n

Dårlig selvtillid. Rigtig mange lider af dårlig selvtillid, har altid meget ondt af sig selv, og den situation de står i. Men dårlig selvtillid kan jo også være at man ikke føler sig god nok, fordi man aldrig kan gøre andre mennesker tilfreds. Jeg har haft en elendig selvtillid. Bla, fordi jeg ikke var den tyndeste eller kønneste da jeg fik i folkeskole, folk mobbede og drillede en, og man følte sig ikke ”god” nok til at være venner med de ”seje” som jo faktisk ikke er så seje igen, de mobber jo? Gør så andre folk får det dårligt med sig selv. Mange mennesker siger bare til folk med dårlig selvtillid at man skal tage sig sammen, der er folk som har det værre end dig, og du kan bare tage dig sammen? Den har jeg fået smækket i hovedet såååå mange gange at jeg ikke engang kan tælle det, men det er ikke bare sådan lige til? Man begynder til sidst at tro på det som de andre siger, okay fint, jeg er ikke god nok, jeg skal bare tage mig sammen osv, og så har de andre ”vundet”. Jeg endte til sidst med at gøre grin med mig selv, de andre ville lige pludselig snakke med mig fordi jeg kritiserede mig selv, hvis de sagde jeg var grim svare jeg bare ” ja jeg er sku ikke for køn ” og begyndte at grine, jeg troede til sidst at det var den måde man kom i kontakt med andre, ved at kritisere sig selv. Det er vildt svært at prøve at få en bedre selvtillid hvis andre folk bliver ved med at se ned på en, og ikke kan se de gode sider ved en, eller tænke at jeg faktisk kan bidrage med noget godt.


\\r\\n

Jeg vil lave et indlæg mere hvor jeg kommer mere ind på mobning, hvordan det var for mig, og hvordan det foregik.


\\r\\n

Kom endelig med flere emner.

Læst 46 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

wauw okay der rørte du mig faktisk dybt! du har lige beskrevet hele min ungdom.....
14/12-15

Blogger

Bloggeren1:
Smid en besked, med et blogemne!

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note