FaceUP Logo

sex med et familiemedlem.. hvem sætter grænserne for kærlighed?

Udgivet 20/02 - 2013Opdateret 21/02 - 20132013-02-20

 

http://jyllands-posten.dk/indland/article4897615.ece

http://www.metroxpress.dk/debat/klumme-sskendesex-skal-forblive-ulovligt/KOblkf!jGNjs2cHaYEDU/

 

Enhedslisten udtaler at sex i familien bør lovliggøres ...

uden at lyde alt for sindsyg kan jeg på nogle områder følge dem.
For hvem bestemmer hvilken kærlighed der må eksistere & hvilken kærlighed der er forkert?
Folk der ryger eller folk med downsyndrom bliver jo heller ikke forbudt at have sex med hinanden, eller andre for den sags skyld, & de må endda også få børn på trods af at der er mindst lige så stor risiko for at deres barn får en genetisk fejl eller en sygdom.
Jeg mener ikke at der bør sidde nogen & sige at kærlighed er rigtigt eller forkert..

Jeg læste for noget tid siden en bog der hedder 'forbudt' af forfatteren Tabitha Suzuma. den er super god & handler netop om dette store tabuemne, sex mellem søskende, bogen omhandler et søskendepar som hele deres liv har skulle passe på deres mindre søskende fordi faren er skredet & moren altid er fuld, der er et år mellem dem & de kan ikke tale med andre end hinanden om det der sker i hjemme, end hinanden.
Bogen rørte mig meget blandt andet fordi den er skrevet så godt & selvom jeg ikke er den store romantikker eller fan af kærligheden, mener jeg ikke at to mennesker bør forbydes at tilbringe et liv sammen hverken på grund af religion, gener eller andre ting.

 

tilbage til emnet.. (jeg er super god til at komme ud på et sidespor :3)

 

MEN på den anden side så synes jeg ikke at det børe være lovligt at have samleje med hverken sine søskende eller andre fra din familie.. blandt andet fordi det gør det nemmere for 'voldtægtsmænd' at få det til at se ud som om den anden part havde medvilliget i det..
der er ingen der kan bevise om f.eks faderen taler sandt om at hans syttenårige datter gerne ville have samleje med ham eller ej, han kan have truet hende til at tie eller hun kan rent faktisk have indvilliget i det pga af en enorm kærlighed som ikke bunder i det familiere bånd..


jeg synes det er et svært & ømt emne & mine holdninger dertil er blandede..

hvad er jeres mening? skal sex mellem familiemedlemmer forblive ulovligt & sørge for at mænd/damer/piger/drenge der forgriber sig på en fra familien kan blive straffet, eller skal det lovliggøres så to mennesker der elsker hinanden på trods af at de er i familie med hinanden kan få hinanden? .. eller skal loven laves om? så der skal gøres papirarbejde for at gøre det lovligt?.. puha, godt jeg ikke er politiker & skal tage stilling til den slags ting!

((( her er et link til bogen forbudt, den kan helt sikkert anbefales!!! http://www.saxo.com/dk/forbudt_tabitha-suzuma_haeftet_9788791450488 ))).. love :*

Læst 507 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

tror bare aldrig det bliver sådan.. regeringen ville ikke gå med til den slags. men lad os da håbe på at folk en dag holder op med at være så snæversynede & skide fordomsfulde & sætter sig i andres sted.

Jeg er hverken homoseksuel eller forelsket/tiltrukket-
i nogen i min familie, men jeg ville ønske at hvis jeg en dag blev det, ville der ikke være grænser for min kærlighed.
Men man kan sagtens sige at nært beslægtede familiemedlemmer ikke måtte få børn sammen men i stedet kunne gøre som homoseksuelle par.. man kunne bruge rugemødre, sæddonor eller adoptere et barn ..

er lettere overrasket over jeres positive respons.. men på den gode måde.
21/02-13
Jeg synes heller ikke, at man bør forbyde dem have sex, men måske som frede sagde, sætte en aldersgrænse på. Dog synes jeg, at det ikke bør være lovligt at få børn med sin søskende, idet der er alt for høj risiko for, at barnet kan få et handicap eller mindre misdannelser. Jeg synes heller ikke, at man bør tillade folk med downsyndrom at få børn, af samme grund, men også fordi de på ingen måde kan tage sig af barnet og give det en ordentlig opvækst - selv hvis barnet skulle blive raskt.
Tænk at vokse op med et forældrepar der også var et søskendepar - det stakkels barn ville blive mobbet hele livet igennem, fordi samfundet ikke ville acceptere det, og det synes jeg virkelig ikke, at man kan tillade sig at udsætte et andet menneske for, bare fordi man selv mener, at man har ret til hvadsomhelst. Det er da dybt egoistisk, mener jeg.
07/03-13
jeg er på mange måder enig. Men hvad så med to homoseksuelle der afoptere? Vil deres barn så også blive mobbet & er det af den grund forkert at to mennesker ønsker et barn sammen. er enig i de ikke bør få børn sammen - sådan genetisk, men de kan sagtens adoptere :3
07/03-13
I GØRE PÆDOFILE, syge mennesker lovlig... Det sjovt at se jer mennesker så manipuleret af systemetxD
i mennesker i er mere dyr end en dyr kan være.
14/05-13
nej. vi gør bestemt ikke pædofile ret.
jeg ved kkke hvad jeg skal mene, jeg synes det er sygt. men samtidig synes jeg ikke at det skal være andres ret at bestemme hvem & hvornår de føler kærlighed.
14/05-13
okay,jeg bliver lidt tettere sur, over at en af jer mener, man får et elendigt liv, hvis man er født med et handicap, eller andre "lidelser"-
jeg kender tilfældivis en der er blind/svagtsende, jeg tog 10.klasse med ham for et åt siden, og han var lykkelig, fik gode karakter, i dag arbejder han. og mange andre uden en dianose eller handicap, har et elendigt liv! jeg ved godt dette er et sidespor på det konkredte emne, men synes lige jeg ville fremhæve at folk med handicap kan have et bedre liv end en uden og omvendt! det hele handler om ens egen selvtilid, samt støtten fra familien og venner, der er med til at gøre vores liv elendigt eller ej.
23/05-13
Jo tættere folk er relateret, jo større er risikoen for et handicappet barn, som oftes er en med downsyndrom(mongol i daglig tale). Det er slet ikke sikkert de får et elendigt liv, det har jeg ikke sagt. Jeg synes ikke, at det at være svagtseende er så slemt at man skulle vælge barnet fra, overhovedet ikke. Jeg kender selv en med downsyndrom; hendes farmor sagde ved fødslen "det er ikke min søns barn, vi får ikke åndsvage børn, og vil ikke have noget med den at gøre." Hun fik revet øreringen ud af en voksen mand, helt uprovokeret da hun var 12. Hendes mor har haft det så svært, faren døde meget stresset som 40-årig, og "pigen" der nu er 47 er dybt dement, kan ikke kende sin egen mor, som i øvrigt har fået kræft bla. fordi hendes immunforsvar er så svagt pga stress. Så ja, der er gode historier, også er der historier der er helt forfærdelige.
26/06-13
& sådan vil det være i alle tilfælde! :-) hvad enten om barnet har fået downsyndrom grundet sex med nært beslægtede eller om det er af andre grunde er dwt aldrig sjovt.
26/06-13
Det er et svært emne. Jeg mener selv at "love is love" og mere ligger der ikke der. Men hvis du bare sætter en lov der heddder "Det er lovligt at have sex med dine egne familiemedlemmer&quo-
t;, så kan vi næsten være sikker på at der kommer flere voldtægtsscener og pædofilsager end der allerede er. Hvem skal fortælle en pige på fire, at det ikke er forkert at far har sex med hende, når loven siger at han ’godt må’?
09/07-13
& lige præcis derfor skal der være regler indenfor området :-)
09/07-13

Blogger

flyingpenguin.:
når du dømmer mennesket, fratager du mig muligheden for at være mig.

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note