FaceUP Logo

Shoutout til dig der elsker mad

Udgivet 10/01 - 2016
Mit problem er ikke at jeg er sulten. Mit problem er, at jeg elsker at spise. Det er ikke så godt. Jeg synes at det er super fedt med alle de nupo barer og alt andet inden for den kategori, der holder sulten nede, men mit problem er, at jeg elsker at spise. Det kan en nupo bar ikke hjælpe mig af med. Jeg har stadig lyst til at spise   Jeg elsker at spise. Selv når jeg har kvalme spiser jeg. Når jeg kaster op, så spiser jeg kiks for at holde kvalme nede. Jeg spiser. Jeg kan ikke lade være. Det er ikke sult der giver mig lyst til at spise. Så det her er et shoutout til alle dem, der ligesom jeg bare elsker at spise umotiveret. Jeg er ikke flov over at jeg elsker mad. Jeg er tilfreds med hvordan jeg ser ud og hvordan mit forhold til mad er, usundt eller ej, jeg er glad. Det skal I andre madelskere også være. Det er ikke en forbandelse. Det er en gave. Vi, der spiser alt, hele tiden, mindsker danskeres madspild. Jeg er stolt af jer! Kys herfra
Læst 44 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

altså hvis dit forhold  t-
il mad er som du beskriver det, så vil jeg mene det er usundt, men hvem er jeg til at skulle bedømme andres uvaner?
15/01-16

Funktioner

Del artiklen:


Opret note