FaceUP Logo

SKAL VI KNALDE?!

Udgivet 30/10 - 2012
SKAL VI KNALDE?! hvorfor er det lige vi piger bliver så fornærmede når fyre spørger om vi vil knalde? i virkeligheden er det vel en kompliment. så hvorfor kalder vi så drenge et svin? Synes faktisk det er værre med de der fyre der spiller søde & rare imens alt de faktisk vil er at kneppe dig! .. nu er jeg ikke til one Night stand. Men synes det er fint med dem der er & hvorfor ikke være ærlige omkring sine intentioner? der er ingen der siger man skal acceptere deres tilbud, men man kan da i det mindste anerkende deres lyst. At drenge vil knalde med dig er jo ikke ensbetydende med at de kun tænker på sex. de vil bare gerne have sex med dig ;-) & at jeg skriver dette betyder IKKE at jeg er klar på hvad som helst! .. kom med alle de tilbud du vil, du skal bare også kunne tage et afslag :-) & at folk skriver 'Hej flotte' eller 'du er lækker' .. jeg hader at få sådan en besked, så uopfindsomt & klichéagtigt. men på den anden side ville jeg personligt ikke skrive den slags til folk jeg ikke mente det omkring, så det er vel lidt en kompliment xD Peace ;*
Læst 1287 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Tror at det er lettere naivt at tro, at de ikke kun er ude efter sex hvis de direkte spørger om det.
30/10-12
ja, men så er det sådan det er, synds det er font med folk der siger præcis hvad de vil & ikke vil ;-)
30/10-12
Sex er er vidt begreb.
30/10-12
Man bestemmer selv om man vil have sex eller ej, men man skal nok lige vente til man selv føler man er klar :)
30/10-12
Ja, helt bestemt, man skal ikke lade sig presse.
Har keg skrevet noget der siger andet?:j
30/10-12
Nu er der jo en grund til at de kære fyre vælger at gå efter de yngre, og langt mere sårbare piger - de er lettere. Bum.
Oftest jo ældre en person bliver, jo mere selvrespekt får den person også. Bare at give sig hen til en fremmed kan ikke være fyldt med meget selvrespekt. Er det en som man har mødt i byen, fair nok. Men over nettet er det bare direkte klamt at få en "skal vi knalde" besked. Du kan være sikker på at 20 andre piger har den samme besked.
Der er absolut intet personligt over det på nogen måde. Heller ikke udseendesmæssigt.
31/10-12
nej. mente nu heller ikke kun på nettet! :-) men synes nu ikke kun det gælder ældre fyre & unge piger. men hver sin mening & opfattelse af situationen. synes bare ikke der er noget forkert i at fortælle om sine intentioner (-;
31/10-12
Nemlig Gaudia! :-) Fyren skal selvfølgelig acceptere et nej!
31/10-12
Øhm. tak i;
14/11-12
Det er jeg glad for at høre Jeanette i; for det var helt bestemt ikke min mening at træde folk over deres tæer xD
04/12-12
Præcis :-)
05/12-12
Zrik 24
er enig med den her blog.. det er jo i nogen folks tilfælde et tegn på at de vil lukke en ind tæt på dem :O
08/12-12
jeg påpeger, igen, at jeg ikke kun skriver om nettet, mener mere i det virkelige liv. & folk der har onenight stands er vel ikke billige? eller noget. men hver sin mening. mener bare ikke der er noget forkert i at lægge kortene på bordet. du kan jo godt have en seksuel tiltrækningen uden at interessere sig det mindste for personens personlighed :-)
12/12-12
Tak :$
30/12-12
Øøøøh ska vi knep?
28/04-13
nej tak :-)
29/04-13
Det var noget af en generelisering ;-)
16/05-13
Lige præcis :)
26/05-13
jeg giver dig så meget ret, men det kan også til tider være lidt svært at finde på noget nyt.

men vis jeg ikke husker meget galt, er det jo NÆSTEN et Thomas hartmann citat. hvilket for mig intet gør. kunne slev finde på at bringe der her ind,

"hvorfor ikke være ærlige omkring sine intentioner? der er ingen der siger man skal acceptere deres tilbud, men man kan da i det mindste anerkende deres lyst. At drenge vil knalde med dig er jo ikke ensbetydende med at de kun tænker på sex. de vil bare gerne have sex med dig"
29/06-13
Lige præcis! :-)
01/07-13
Enkel forklaring. Pigen kalder ham et svin, fordi vi ikke selv tænker meget med vores nedre dele, så vi bliver fornærmede fordi drenge er anderledes og "kun tænker med deres kønsdele". Helt simpelth: Fordi vi ikke tænker ens, ellers ville pigen jo bare sige "Ja da!".
09/07-13
Det er jo ikke alle drenge der kun tænker sådan & det er heller ikke alle piger der ikke gør - men fordi en dreng spørger om man vil knalde er det jo ikke lig med at han kun tænker på sex, han tænker på sex med dig fordi han synes du er lækker :-)
09/07-13
Ikke nødvendigvis. Drenge kan sagtens skilne hoved fra krop. (:
16/07-13
ja? & din pointe?
17/07-13
synes ikke selv jeg er selvmodsigende, brokker mig ikke over at piger afviser fyrene, brokker mig over at en del piger sviner fyren til fordi han vil knalde med hende... eller vil ikke engang kalde det brok :-) men vi ser jo forskelligt på tingene.
25/08-13
lige præcis!
14/10-13
Helt bestemt. Men for nogle mennesker finder sex ikke kun sted i et forhold :-)
23/10-13

Blogger

flyingpenguin.:
når du dømmer mennesket, fratager du mig muligheden for at være mig.

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note