FaceUP Logo

skole angst og sommer

Udgivet 03/06 - 2014

så har jeg snart sommerferie, og alt det der ( selvom jeg allerede har været fraværende i skolen  i over en uge fordi vores lærer skulle gennemføre kurser så ja, aflyste klasser ), og jeg har ikke været i stand til at sove hele natten, fordi jeg har skole angst. Jeg kunne aldrig få fat i mine karakterer dette semester , og nu sidder jeg her og kommer til at fejle i. .. godt , venlig ALT. vores klasse, gruppe på Facebook spammet med dem, der ikke indsendte lærebøger skal returneres, der skal ryddes ud , og her sidder jeg og gøre ingenting. har ikke engang tænkt noget i min high school arbejde,har ikke givet  en enkelt bog tilbage endnu , stadig hundred og en masse ting i mit skab som stadig er der . og jeg bliver bare så stresset i løbet af absolut alt ? uhh . hader absolut bare  min skole situationen på nuværende tidspunkt, det er vildt som det kan genere mig .

 

den eneste fornuftige ting, der skete i løbet af dette skoleår er, at jeg fandt ud af, hvem mine rigtige venner er , alligevel. altid noget . : - DDDDD

 

Sommer ... godt, ja. sommerferie , sommer planer. Jeg har virkelig taget det til mig, som fortalte mig, genoptage kontakter og planlægge ture, fordi jeg skal , skal , skal , skal komme ud og væk herfra . gider ikke at blive lukket inde i dette rum, glide væk fra mine venner og miste kontakten med hele verden længere. Der er rent faktisk godt at trække sig ud af sengen og få fat i livet og gøre noget ved det. mååh.

 

Aja , for nu sidder jeg her i sengen og  fryser , fordi det er koldt og blæsende derude, og jeg er for doven til at rejse mig op , og luk vinduet ved siden af ​​mig . ) har dog min følgesvend også min kanin, han løber rundt  og kommer ind i rum og springer op i min seng til mig næ . lille tot .

 

Læst 47 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Ved du, hvem der kan gøre noget ved din nuværende skolesituation? Det kan du! Så hop ud af sengen, og hvis du af personlige grunde ikke kan/vil møde op i skolen, så lad være, læs dine skolebøger derhjemme fra (det er oftest mere lærerigt end undervisningstimer) og snak med dine studievejledere. Man når langt med gode undskyldninger (især hvis de er sande). Op med humøret ven, glæd dig til du bliver færdig. Tro mig, det bliver bedre.
03/06-14

Funktioner

Del artiklen:


Opret note