FaceUP Logo

Sød fyr eller "Badass" Hvilken type falder i mest for, og hvilken vil i helst have?

Udgivet 20/02 - 2012

Jeg har lagt mærke til hvordan nogle piger tit skriver, at de simpelthen ikke kan vente på, at prisen på den hvide hest dukker op, eller hvordan de virkelig savner en fyr der holder døren og trækker stolen ud for dem.

Alligevel er det disse piger jeg ser falde for "de hårde fyre". Typen der tit skal spille smart sammen med drengene, altid skal være et svin og kan finde på at være hende utro..

Så ville lige af ren nysgerrighed høre hvad egentlig føler og tænker omkring det? ;)

 

Læst 39 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Jeg går mest efter søde følsomme emo fyre, og det er helt klart dem jeg falder mest for, fordi deres indre smerte og problemer tiltrækker mig, men indtil videre har jeg kun været sammen med helt alm. glade fyre. Men jeg går efter den søde smerte :i
20/02-12
Foretrækker ikke at holde mig til ekstremiteterne. En sød fyr, der står op for sig selv, tør sige sin mening uden at være et røvhul. Med andre ord, ikke en tøset tudefrans uden holdning, og ikke et egocentreret, selviscenesættende røvhul.
15/12-13

Blogger

murmann:
Kig i galleriet

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note