FaceUP Logo

søger en god veninde! veninde!

Udgivet 19/02 - 2013

søger en god veninde mellem 14-20 år, som jeg kan stole på, som er sød og som man kan snakke med. 

 

men lidt om mig her, jeg en en glad dreng på 16 år som elsker alt sport. jeg går selv til fodbold og håndbold, i min fritid er jeg bare sammen med vennerne og slapper af, men der er mit problem, jeg har ikke rigtigt nogen gode veninder, jeg har selvfølgelig en par søde pige jeg snakke med, men ikke sådan nogle rigtig veninder, jeg kan stole på. lige nu går jeg på efterskole oppe ved Kalundborg. jeg bor både på Lolland og i Allerød.. hvis der er mere i vil vide så skriv til mig og spørg!

hvis i vil lære mig bedre at kende, så skriv eller ansøg mig, fordi jeg er altid åben overfor nye mennekser! :-)

Læst 45 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Du skriver da bare ;)
06/10-13
Du kan da bare skrive
22/06-15

Funktioner

Del artiklen:


Opret note