FaceUP Logo

Spyt mig i fjæset Spyt mig i fjæset.

Udgivet 23/02 - 2011

Jeg er pigerns drøm, fordi jeg er rapper. Svigerfars mareridt, der voldtager hans datter.

 

Spor uden filter, groft og forarvende, sut min pik hvis du ik kan fordrage det.

 

hvem vil ha en bitch uden øjenbryn, der er tegnet op med tus når hun går i byen.Med falsk hår, negle og øjenvipper, der danser op og ned af folk som en stripper.

 

Kunstige bitch du kan lige så godt vende dig til at blive ignorede for jeg gider ik' at kende dig. Kig mig i øjnene uden make-up, og indrøm hvor meget du har betalt for din fake krop.

 

Hvor meget der er gjort ved din klamme overflade.Du er ikke naturlig smuk, du bare overdrevet, jeg kan ikke fatte øller, du er på Su, og din cykel er gået i stykker bitch.

 

Du synes sikkert, at jeg er svin, og at føler at jeg har gjort dig grin, men det rager om det støder dig, du må gerne spytte mig i fjæset når du møder mig.

 

Du synes sikkert, at jeg er svin, og at føler at jeg har gjort dig grin, men det rager om det støder dig, du må gerne spytte mig i fjæset når du møder mig.

 

Prettyboys, hmm? Nu går i der og griner, og synes det er sjovt, men nu får i jer en sviner. Piger vil ha mænd,og hader klamme dukser, i gucci tøj, langt fedtet hår, og stramme bukser. Der hver weekend samler deres gutterog uddeler lipgloss, trutmund, sutter.

 

Metroseksuel er fandma ikke ordet, lebbe kvinder tror det er en dame de har scoret.Det er så underlig, at fjerne fra min verden, og klæ' sig som en pige, og sige det er moderne, for du har sikkertflere smykker end din søster, og landets mest hardcore bøsser de vil kysse dig.

 

jeg kan ikke fatte at man blive såfucking grim, knap skjorten op og vis dig som en mand, prettyboys, et mareridt, en ondsindet rapper, der gør dig til grinmed den ondeste latter.Du synes sikkert, at jeg er svin, og at føler at jeg har gjort dig grin, men det rager om det støder dig,du må gerne spytte mig i fjæset når du møder mig.

 

Du synes sikkert, at jeg er svin, og at føler at jeg har gjort dig grin, men det rager om det støder dig, du må gerne spytte mig i fjæset når du møder mig.

Læst 77 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

fuck hvor nice:)
23/02-11
Jeg ville med glæde spytte dig i fjæset hvis jeg mødte dig (:
24/02-11
rimelig fed tekst (;
26/02-11
Jeg kan faktisk lide det.
26/02-11
I lol’d too emo.
Ok Redhead.
Enig maiken.
Iorden cheliaok.
04/03-11
kft 21
Svigerfars mararidt ;)
09/05-11
Hvis du opfører dig sådan, så kan du ligeså godt vænne dig til de ’falske bitches’, for med sådan en attitude vinder du aldrig interesse fra en pige med selvrespekt nok til at være naturlig, sød og smuk.
Ved du desuden, at de mest homofobe mennesker ubevidst er bøsser? Det jeg prøver at sige, er at jo mere had man har til andre, jo mere har man at være flov over, for ha bunder i jalousi og frygt. Det der er ikke at være en mand, det er hvad unge teenagedrenge ser op til, for voksne ved sgu bedre.
09/09-14
Slaaaap af. Det er sang fra svigefars mareridt :D
27/02-15

Blogger

Deuce:
Uha, bredfyr! & hårdtype, der.

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note