FaceUP Logo

Stop med at sige, fyre/piger uden udseende ikke kan score.

Udgivet 24/10 - 2011Opdateret 24/10 - 20112011-10-24

Synes det er mærkeligt at fyre, og piger for den sags skyld, bliver ved med at sige de ikke kan finde nogle, bare fordi de ikke synes de er kønne nok.

Det er ikke sådan det hænger sammen, hvis man ikke kan finde nogen at connecte med er det fordi man ikke gør noget ud af det, jeg har selv ikke været den kønneste fyr, og måske stadig ikke den kønneste i verden, men det er rimelig nemt at finde en partner hvis bare man gider bruge tid på det.

Hvis man ikke kan finde ud af at få kontakt med en person er det fordi i ikke gør noget ud af at få kontakt, det kræver bare man arbejder på noget spændene at åbne samtalen med, i stedet for bare at skrive et eller ander mærkeligt som alle ved ikke virker.

Har set den mest utiltrækkende fyr på en bar gå hjem med den kønneste og mest tiltrækkende pige  bare fordi han sagde det rigtige og vidste at det kan lade sig gøre, så stop nu med at sige utiltrækkende personer ikke kan score.

Læst 59 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

personlighed fremfor udseende, just sayin’
27/10-11
sandt nok turn me on :)
27/10-11
Glad for at se der er nogen der kan se sandheden. (:
27/10-11
ved ikke lige, om du kan kalde det sandheden. Det er jo helt individuelt, hvad der tæller og hvad man tænder på. Jeg ville ikke kunne have en kæreste, som jeg ikke tændte på, så det udelukker at hun kan være grim, men hun behøver ikke ligne en model for mig.
27/10-11
Snakkede dog ikke helt om en kæreste, men mere i det generale at kunne score, men true, man skal da også kunne tænde på sin dame
28/10-11
altså jeg mener at hvis man er forelsket, så er ens kæreste dens smukkeste model i verden, selvom andre siger personen er grim
17/02-12

Blogger

Dezmo:
DJ Dezmo <(^.^<)

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note