FaceUP Logo

SUCK !!!! ER GRIM!

Udgivet 09/08 - 2016
Hvorfor kan jeg ikke se mig selv som smuk lige nu ?? Jeg føler at jeg er grim. I miss mit lange hår. Føler mig ikke feminine når jeg har mit korte hår. Ughhh. Behov for opmærksomhed type stuff.
Læst 117 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Jeg føler mig heller ikke særlig feminin med mit korte hår :3
09/08-16
ej hold nu op.  self er du ikk grim jo, alle kan ha en periode, især i din alder, hvor man bare er mega utilfreds med hvordan man ser ud :)
10/08-16
jeg synes du ser cool ud :3 kan godt li dit udseende
25/08-16
Oh, you’re feminine alright
30/08-16
Jeg havde også en periode da jeg var 17 hvor jeg lavede mit tøj om så det lignede en forsanger i et metal bands outfit fordi jeg var helt vild med ham og der gik jeg med hue og havde også kort hår....jeg lignede en blanding imellem pige og dreng.....i dag kan jeg grine af det og tænke "hold kæft hvor var jeg pinlig da jeg gik rundt i byen i det outfit" og tit tænkte jeg dengang "er det her for mærkeligt? og jeg er jo ikke engang specielt køn i det her outfit" og jeg tror at når man er i den alder så prøver man også at finde ud af hvem man er inders inde og derfor prøver man jeg frem med flere forskellige typer hår, tøj osv. Men man bliver ældre og håret skal også nok komme igen  :) alle har vel deres perioder i deres liv og det er meget normalt :) dit hår skal nok blive langt igen det kræver bare en smule tålmodighed :)
10/09-16

Blogger

FogGirl:
🌿 Catarina 🌿

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note