FaceUP Logo

TÆNK OVER DET!

Udgivet 28/12 - 2010

Jeg forstår ikke hvad det er for en verden vi lever i? Bare jeg går ud af døren, kigger jeg en ekstra gang på min mor og siger at jeg elsker hende. Hvis nu en eller anden psykopat skulle gøre noget. Så ved jeg at hun ved jeg sætter pris på hende! Jeg synes sku det er sygt... Jeg tør ikke gå alene, hverken om aften eller særlig længe om dagen. i frygt for hvad andre mennesker kan finde på! For bare 50år siden, var der ikke overskrifter i aviserne flere gange om ugen, omkring at folk er blevet stukket ned. Tænk over det.

Ja det er bare sådan jeg har det..

Læst 220 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

det du mener at der ikke var sår maget vol men det var der det blev bage ikke anmelt den gang bliv det nemelig ikke kalt vol man kalte det et par boverlige ord :D
29/12-10
Medierne har sat mere fokus på vold i byen, hvilket jeg slet ikke forstår, da Danmark ikke har været så sikker som det er nu, i over 20 år.. Pressen gør danskere utrykke ved at sætte så megen fokus på vold, mord og ulykke. vor imod, for længe siden, satte de fokus på liv og glade dage.. Det er mystisk.
29/12-10

Som CryoX siger, så ligger meget af det altså i medierne. For 50 år siden havde man ikke computer, tv og ligeså mange medier generelt til at sprede hvad der nu skete, som på samme måde som i dag. Grunden til vi høre så meget om vold, er også fordi det sjovt nok er det der sælger bedre.  Je-
g tror nødvendigvis ikke der er mere vold end for 50 år siden, jeg tror bare det er blevet nemmere at sprede nyhederne landsdækkende. -
 
Jeg er dog ikke selv paranoid over at gå ud alene en sen aften, hvis man lever af at lade sin frygt styre sig, så får man da et kedeligt liv.

29/12-10
Det er rigtigt nok at medierne kører meget omkring vold osv. Gode historier.
Men volden og mord stiger! Og som Tazim skriver. Hvis politiet ikke havde stoppet terroristerne, kunne der jo været sket.. ja vil slet ikke tænke på det.. jeg er bange for den her verden, og de er begyndt at slukke gadelysene kl 00... Det er endnu mere latterligt....
29/12-10
Jeg er mere end du tror-

Så du siger at grunden til alt kriminallitet er os indvandres skyld?. Det findes ogs gode indvandre som kan opfører sig ordenligt.

Det du skrev var ret generallisernde
30/12-10
Det var ikke det han mente. Han siger bare at voldener steget, også blandt indvandre.
Ikke noget med at det er jeg som tager det med til Danmark.
Og ja, min far nævner det også hvergang! Og man kan kun give dem ret. Selvom man altid tænker at det ikke sker for en selv.

30/12-10
Hmm han sagde ellers at efter "alle indvandrerne"
30/12-10
Ja, men du skal ikke være så nærtagende. Du ved jo også selv at han ikke mente det sådan. Det kan du jo læse mellem linjerne.
31/12-10
Hmm ved ikk hvad nærtagende så du vinder
31/12-10
Jeg er mere end du tror :P Jeg kan ikke andet end at være enig! Kan ikke sige andet end at jeg er helt enig.
31/12-10
Fint nok, jeg dømmer dig ikke:D

Hva er du enig i?
31/12-10
I det han siger.
01/01-11
DU har helt ret i det! men igen, du skal tænke på chancen for hvorfor skulle det ske for dig ?, altså det meste sker jo bla. pga bandekrig, og self sker der også nogle ting uden ja, men altså. chancen for det går ud over dig hvis du bare går er 1 ud af 5 millioner :)
02/01-11
Ja det er rigtigt nok, men man skal jo være forberedt på det værste.
02/01-11
præcis men igen, du skal tænke på mennesker der overfalder kan være ligesom bier, altså Bier stikker folk der er bange for dem ( mini overfald) og hvis en person kan se du bange for ham så er det jo personen har en stor chance, man skal bare holde det så langt bag i hovedet så muligt, og så bare gå der hvor man vil hen:)
02/01-11
.- altså jeg er selv blevet overfaldet 8 gange men jeg skider på det, fordi hvorfor være bange? altså :) hvis du forstår( og det ikke løgn)
02/01-11
Ja det er rigtigt nok. Skjule sin frygt eller hvad man siger.
02/01-11
præcis det er nok det bedste råd jeg kan give dig, :)
02/01-11
^^^^^
Endelig en der forsvare os, synes godt om
06/01-11
det er den slags ting som kun sker for naboen. men husk lige at naboen også har en nabo.. og det er dig.
07/01-11
Ja det er rigtigt.
16/01-11
Tuder ikke (-; Og nej, ikke altid.
28/01-11
mange gange lader vki frygten støre vores liv og det gøre at vi bliver mere og mere sårebare
ja vi kan være enig om at volden er stet meget men nogle af de grunde til den er det er fordi man vil gerne overgå dem som man kæmper imod og så opbygger man et samfund ved had og kriminalitet men dem som gøre det værst er medierne fordi de overdriver når der sker noget  
07/02-11
ENIG med de  amnge andre
16/02-11

Funktioner

Del artiklen:


Opret note