FaceUP Logo

tænker jeg forkert?

Udgivet 05/03 - 2012

efter de sidste par år har jeg det som om folk bare er faldet døde om omkring mig, indenfor det sidste år, er der 3 i min familie der er døde, jeg føler jeg mister mere og mere af mig selv, føler alt går forkert, jeg bliver ved med at tænke hvorfor sker det for mig? en ting en vigtig person har lært mig er at man må ikk miste balancen for hvis man gør det så falder man, skal man så selv rejse dig op eller vendte på at der kommer en og rækker hånden ud og vil hjælpe? jeg svarede at man skal rejse sig selv, for den eneste du kan stole 100% på er dig selv, fordi hvis du ligger ned og skal op hvis du rejser dig selv så kommer du hurtigt op, hvis du får hjælp så ved du aldrig om personen giver slip.. tænker jeg forkert eller hvad?

Læst 177 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Jeg ved hvordan det er at miste.. Har mistet 4-5 stykker siden sommerferien, så det er ikke spor sjovt! Men man må op på hesten igen, og tro på, at alt nok skal gå :)
06/03-12
Zrik 24
ja man kan altid stole på sig selv men det ikke altid nemt at stå alene med. derfor kan det være en gode ide at gribe hånden, vis man føler man er ved at falde. så det ikke går helt galt vis det kniber. nej man kan måske ikke stole helt på andre, men det er en chance man må tage. der er stadig noget godt i nogen mennesker det gælder bare om at finde det :)
29/04-14

Blogger

Blondfe:
Du blev født som en original. Pas på, at du ikke dør som en kopi:$♥

Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note