FaceUP Logo

Tak for ingenting D; ....

Udgivet 16/02 - 2012Opdateret 16/02 - 20122012-02-16

Jeg stod igår (alene)  ved Horne og ventede på bussen. Jeg ventede 14 min, mens jeg stod og surfede på min smartphone- tjekkede Fynbus' køreplan for det ikke skal være løgn. Kiggede op, og til min store overraskelse, susede bussen forbi mig! Jævnt irriterende, da det var ret koldt! Nå- men jeg ringede så til Fynbus og fik der fat i en af deres medarbejdere, der mente, at jeg måske ikke havde lignet en der skulle med bussen... WTF!? 
Spurgte om de havde en eller anden uskreven regel, om hvordan passagerer skal se ud, hvis de vil samles op. Vi blev enige om, hun skulle 'kalde' buschaufføren (i deres radio eller hvad de nu bruger). Da hun vendte tilbage gav hun mig chaufførens forklaring. Han mente at han og jeg havde haft øjenkontakt og at jeg ikke ville med! Hvordan i alverden han lige kan have tolket mit blik, som øjenkontakt, er et mysterie, for mine øjne var klistret til bussens nummer!... to sekunder inden, havde mit blik været klistret til mobilskærmen.

Læst 24 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Efterskole:-)
17/02-12

Funktioner

Del artiklen:


Opret note