FaceUP Logo

Tattos

Udgivet 14/06 - 2016
Man skal tænke sig om inden man bliver tatoveret, man skal overveje pris, motiv, sted, og hvor på kroppen, man skal overveje om man virkelig er klar til smerten. 
Alt dette skal man tænke over første gang, efter det er det nemmere, for enten får man aldrig flere, eller man kan ikke holde op. 
Jeg har her et råd til alle der overvejer en tattoo, om det er den første eller den tiende (er selv en der ikke kan holde igen) 
Foden er et awesome sted at få en tattoo hvis man godt kan lide at gå rundt uden sko og strømper, men for skønhed skal man lide, foden hedder sig er det mest smertefulde sted udover intim områder, derfor vil jeg anbefale foden til folk der er tatoveret, og kender nålene, ikke til nybegyndere, pas på jer selv og de skønne tatovøre :D kærlighed til alle der har eller vil have tattoos
Læst 28 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

Man skal også overveje, om man selv gider, at se på det motiv, man vælger, når man bliver 50, 60, 70, 80 år.  Vælg noget unikt, (ikke fra et katalog eller google). Lav den, få hjælp og feedback fra venner, og find på noget, der har personlig betydning også for resten af livet.
Husk også, det er en nedgradering i smukhed og naturlighed i manges øjne, særligt hvis det er en grim tusch.
14/06-16
En henna tattoo er et godt alternativ til, hvis man er usikker på om det lige er noget for en med en tattoo som sidder der for altid.
15/06-16

Blogger


Andre fra samme

Funktioner

Del artiklen:


Opret note