FaceUP Logo

Til den jeg elsker. :* Du ved hvem du er. :*

Udgivet 11/01 - 2012Opdateret 11/01 - 20122012-01-11

 

DU ER DEN JEG ELSKER.

Jeg har kunne lide dig i snart et år, vi har haft opture og nedture. Vi driller hinanden bare for sjovt men vi kan tage en spøg.Ddu er en helt speciel person for mig og betyder alt verdens for mig. Jeg vil aldrig miste dig, aldrig nogen sinde fordi så er alt bare gået i tu.Du vil altid være et bestemt sted i mit hjerte uanset hvad..  Du skal ¨på efterskole her til sommer og jeg kommer til at savne dig så fucking meget, men hvis du ikke var her sammen med mig hver eneste dag så ville det fandeme være et nederen liv jeg ville ha' mig. Du ved at jeg kan lide dig så freaking meget, og nu hvor jeg endelig har haft mod nok til at sige det til dig fortæller du mig endelig osse at du ingen følelser har. :/ Du ved at mine følelser jeg har for dig de vil aldrig nogen sinde forsvinde... Du er bare det bedste der overhovedet er sket for mig, og jeg har osse rigtigt først opdaget at jeg virkelig var den som jeg er da jeg flyttede her til Munkebo. :* Jeg ville ønske at du osse bare elskede mig en lille smule men det går nok nu hvor jeg ved at du bare er min veninde, og oven i købet en af de bedste veninder jeg nogen sinde har haft. :* Du er nok noget af det bedste der har været og er sket i hele mit fuckt op liv. :) Du har hjulpet mig igennem mange gode og dårlige ting, men jeg ved bare at du,, ja DU er en man kan stole 100.000% på. Jeg elsker diig virkeligt meget, kan ingengang beskrive det med ord hvor højt jeg elsker dig. :*
Vi er sammen rigtigt tit og hvor jeg tit har tænkt over om jeg skulle fortælle dig at jeg var forelsket i dig, men hvis du var mig så turder du sikkert nok heller ikke fortælle det til en du virkeligt elskede rigtig rigtigt højt. :-* Du betyder så fucking meget at jeg snart ikke ved hvad jeg skal skrive fordi jeg har fortalt dig alt, og kan seriøst ikke skriver det med ord...
Jeg er bare så glad for at kende dig fordi du er overhovedet ikke ligesom alle de andre, du er helt anderledes bare på din egen helt specielle måde. :-* Jeg elsker din personlighed, Dine ØJNE og dit søde søde SMIL. Når du siger du har et grimt smil og nogle grimme øjne så ved du jo godt at det slet ikke passer, fordi der er slet ikke noget ved dig der er grimt, overhovedet. Ja så kunne jeg i hvert fald ikke fortælle dig det.:) Jeg elsker dig, jeg elsker dig, jeg elsker dig!:-*
Du ved hvem du er, og det er der ingen andre der kan lave om på, du er din helt egen.. Det er det jeg elsker ved dig. :*

PERSONEN VED GODT HVEM DET ER JEG SKRIVER TIL, HVIS PERSONEN HAR LÆST DETTE,, JA SÅ ER JEG MERE GLAD END I GÅR :D:D:D

Læst 19 gange

Kommentering

Kommentering er er ikke muligt, da du ikke er logget ind.

hvis personen som jeg skriver til har set den her på et tidspunkt så skriv til mig over chat eller noget.? :) det ville jeg sætte stor pris på du gjorde, :)
11/01-12
prøv dog at slape af man. ????????????????????-
???
JEG HAR FUCKING LOV TIL AT SKRIVE HVAD JEG VIL HVIS JEG HAR LYST........
11/01-12
WTF.. hvad snakker i om man.. svar mig på hvorfor fuvk i så synes jeg er klam??
11/01-12
har ikke gjort noget forkert. :)
12/01-12

Blogger

Funktioner

Del artiklen:


Opret note